fredag 21. august 2015


SOL, SOMMER og ISTÈ


Akkurat nå har vi noen soldager her på vestlandet. Det har ikke vært for mange av de denne sommeren og etter værmeldingen å dømme varer det ikke lenge denne gangen helle. Derfor er det viktig å nyyyyyte solen og sommeren vi får.


En ting som er deilig på varme sommerdager er leskende drikker. I sommer var vi en liten gjeng som hjalp til i et bryllup. Datteren til en venninne skulle gifte seg og vi hjalp til med maten, rydde og få unna oppvasken og det som må gjøres i slike selskap.


Som takk for hjelpen fikk vi en pose hver fra Evanger Landhandleri. Dette er butikken til venninnen min og familien hennes. Der har de mye spennende matvarer som ikke selges over alt. Posen var fylt med de deiligste smaker.


Blandt annet hennes hjemmelagde pølser som hun lager på en lokal pølsefabrikk, øl sorter fra lokale bryggerier, spekepølser, syltetøy og honning mm. det meste fra lokale forhandlere. Teen som er vist på nest øverste bilde kommer også fra Evanger Landhandleri.


Denne teen er litt spesiell i forhold til at den er i pulverform. Pulveret kan blandes ut i kaldt eller varmt vann. Om sommeren blir det deilig iste med smak av Mango & passionfruit og med isbiter oppi er den helt vidunderlig i varmen. Det var isbiter i min iste, men jeg ser på bildne at de har nok smeltet. 
Teen heter forøvrig Mango & Passionfruit fra Wittard.

Ha en fin sommerdag.


Trude.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin