lørdag 15. august 2015


HVA SKAL MAN SI?

Ja hva skal man si etter 3 års stillhet her på Bluggi buggi blogg? Tiden løper av gårde som om den har sjumilssko på. Tre år har gått og jeg føler jeg blogget i forige uke. Med en travel arbeidsdag og hvor største delen av dagen bestod av å sitte foran PC var ikke hodet mitt klart for mer tid foran pcen når jeg kom hjem.


Jeg har likevel savnet det hele tiden og jeg føler at tiden er inne for å ta opp igjen bloggingen. Jeg gleder meg til å komme igang igjen.


Nå når jeg skal begynne å blogge igjen har jeg lurt på om jeg husker det igjen. Måtte igjennom en del sikkerhetskontroller for å få logget meg inn og klarte det heldigvis etter mye frem og tilbake.


Men så langt ser det ut til at blogging er som å svømme, har man først lært det så kan man det....eller? Ja det vil tiden vise, men det er bare å brette opp armene og lære seg ting fra starten av igjen om noe skulle være glemt.


Mye har skjedd på godt og vondt disse tre årene, men nå er det nye tider og nye muligheter. Hjemmet mitt har forandret seg fra lyse pastellfarger til mørke og sterke farger. Dette kommer jeg nok til å blogge en del om fremmover.


Om jeg følger motebildet? Det vet jeg ikke, jeg får ideer og gjør det uten å tenke over om det er moteriktig eller ei. Jeg er en interiøroliker og det forandret seg ikke selv om jeg sluttet å blogge :)


Nå håper jeg at dere har lyst å følge med på det som skjer her videre og legger du igjen en kommentar blir det lettere for meg å følge med på det som skjer på din blogg om du har det :)


I helgen skal jeg bruke masse tid på å besøke andre blogger og oppdatere meg her i bloggverden.
Ha en fin helg så er jeg snart tilbake.

Trude :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin