fredag 14. august 2009

HISTORIEN OM HUSET.....

Kaoset forsetter.
Dette er opprinnelig døren inn til kjøkkenet i andre etage. På bilde kan vi se helt inn til vinduet egentlig var det en vegg midt inne i rommet som var revet ned før bildet ble tatt. Rommet innenfor denne veggen var det en gang en garderobe.
Dette bilde er tatt inne i rommet. Kjøkkenet var laget som en liten gang, resten av kjøkkenet var innenfor døren som sees på bildet og vinduet var en del av denne gangen. Til venstre på bilde sees restene etter veggen som en gang var her og på høyre vegg kan en se merker etter kjøkkeninnredningen.
Det ble så satt opp en ny vegg mellom vinduet og døren. Denne døren er i dag inngangen til baderommet.
Her er ikke vinduene skiftet ut enda. Rammen til det nye vinuet står på gulvet klart til å settes på plass. Både nede i stuen og her hadde det tidligere vært større vinduer enn da jeg kjøpte huset. Da veggene så ble åpnet, fordi jeg ønsket større vindu, stod rammen til de tidligere vinduene igjen i veggen. En veldig hyggelig overraskelse. Det lettet en del av arbeidet.
Det er enda ikke satt inn igjen så mange vinduer som huset en gang inneholdt. Det er pga at det i dag er hus rundt og det ville bli for mye innsyn. I tillegg ville det ikke passe inn i forhold til den nye rominndelingen.
Taket ble også senket her for å for å få et helhetlig inntrykk i hele denne etagen. Det er også satt inn spotter i taket.
De to dørene som var i venstre vegg ble tatt bort slik at det ble en hel vegg. På andre siden av denne veggen ligger nå kjøkkenet.

Dette romantiske rommet er resultatet. Jeg pusset det opp igjen sommeren -08. I første omgang ble hele det malt hvitt og hadde detaljer i rødt. "Lille snøball" ønsket seg en forandring og da hun var på sommerferie fikk det forandringen. Hun var storfornøyd da hun kom hjem og koser seg fortsatt på rommet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin