søndag 9. august 2009...TIL MIN SØS......som laget en fin fest for oss i går. Her kunne vi forsyne oss med den deiligste mat av alle slags gode smaker fra pai med ost og skinke til reker, laks og mye mer. Vin og øl til de som ønsket og mange kaklende damer som spiste og koste seg.
Man satt sammen det man ønsket av smaker og det smakte delicious.
Med god mat og god stemning i et lite hus i en av byens vakre smau kunne kvelden bare bli kjempe koselig. Dette lille huset med 25kvm grunnflate i fire etager har hun pusset opp og fylt med flotte bilder som hun selv har malt. Ja for denne søssen min hun er en kunstner og maler de flotteste bilder.Huset er fra slutten av 1800 tallet og har huset familien vår i mange år. Faren våres er både født og oppvokst i huset og besteforelderene våre bodde her hele sitt liv.

Det var ute av familien i 20år før søs fikk kjøpt det tilbake. Med så liten grunnflate er det klart at det går utover noe, som her i denne trappen. Den går opp til øverste etage hvor stuen er. Trappen er i underkant av en halvmeter bred og har skapt mang en latter og diskusjon opp igjennom årene. Jeg satte en boks med øl i trappen for å gi dere et inntrykk av hvor smal den er.

Huset er kjempekoselig med sine små trapper og små rom og med søs sin utrolige kreative sans for innredning og små detaljer blir huset om enn enda mer koselig og fasinerende å vandre gjennom.

Takk for en koselig kveld og gratulerer med overstått bursdag søs, klem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin