onsdag 26. oktober 2011

SYKESTUE FOR KATTEPUSER

Her hos oss er det rene sykehusstemning for pusekatter. Stakkars små de tror vi aldeles piner dem for tiden. Vi gjør ikke det altså, vi gir de medisiner og det er ikke gøy.

I går skulle jeg slippe kattene ut, vi har to.
Carmen (den svarte og hvite på bildet) gikk først ut da jeg åpnet døren. Da jeg skulle slippe Armani (den grå og hvite) ut kjente jeg at det var en klump på ene skinnet hans. Jeg forsto at han hadde fått seg et bitt og renset såret for hår og smuss. Der kom det frem et dypt sår som nok måtte holdes under oppsikt. Jaja, tenkte jeg, her får vi rense og passe på så får vi se om vi trenger å gå til dyrlegen. Han fikk grei beskjed om at nå er det innetid og ingen mulighet for mer slosskamper på en stund. Sur som han ble løp han og la seg.


Få minutter etterpå hørte vi masse kattehyl utenfor. Nei og nei. Carmen kom inn med flerret øye. Det bar avgårde i hui og hast til dyrlegen som kunne "trøste" meg med at jo, dette var alvorlige greier, men bra at jeg hadde kommet så raskt inn med henne. Phu, det er ikke bare bare når det skjer noe med disse småtassene. Jeg må inrømme at jeg ikke var helt høy i hatten der jeg stod og ventet på dommen. Kunne de redde øyet hennes?
Heldigvis at vi oppdaget dette så raskt. Det gjør at det mest sannsynlig går bra.

Nå er det medisinering på høyt plan her hjemme.
To typer medisiner til Armanigutten, en 2 ganger og en 1 gang for dagen.
Tre typer medisiner til Carmen. En 2 ganger, en 1 gang og en hver annen time hele dagen. Phu, her må vi holde tungen rett i munnen så vi ikke roter det til og det blir fullt kaos med medisiner og tider.

Ikke er de noe glad i å bli prakket på all denne "ekle" medisinen og heller ikke at de er nødt til å være inne hele tiden. Føler meg litt som den store stygge ulven der jeg står med alle medisinene i hånden mens de står med bedende øyne og vil ut. Huff, for et senarie vi har når all denne medisinen skal gies til rett katt til rett tid. Men men, sånn er livet vårt akkurat nå. Jeg innrømmer at jeg er glad for at jeg er i mellomfasen ferdig studier og ny jobb og har masse tid til å være "sykepleier" for kattepuser.

Nå skal vi avgårde med Carmen og få sjekket øyet igjen og se om det går bra. Det var viktig med gjevnlig oppfølging. Jeg krysser fingrene for at alt går rett vei.

Ha en fin dag
Klem fra
Trude :)

10 kommentarer:

 1. Huff, huff! Håper det går bra med kattene. Ikke noe gøy når slikt skjer. God bedring!

  SvarSlett
 2. hei.
  å en blir så bekymret når det er noe med dyrene våre,godt de har deg å passe på, kanskje en ide å si til andre katte eiere at det er ganske lurt å kastrere hannkatten, da blir det ikke så mye slossing rundt om kring, å da får andre kattepuser gå i fred,
  ønsker deg masse lykke til hos dyrlegen,går nok bra når de har deg å dyrlegen.
  stor klem fra sylvia

  SvarSlett
 3. Uff da ..
  Men bra dere oppdaget det raskt :-)
  Lykke til :-)

  SvarSlett
 4. Full jobb som sykepleier for tiden du, håper det går bra med pusene.

  Nydelige hjerter du har laget i innlegget under her.

  Ønsker deg en herlig helg, klem.

  SvarSlett
 5. Uff håper det går bra med de to firbeinte!
  Klem

  SvarSlett
 6. Men oj .... verkligen rena sjukstugan. Hoppas att katterna kryar på sig.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvarSlett
 7. men uff og huff, stakkar små...
  men oppi det hele tenker eg hvor heldige de er som har mennesker som hjelper..
  (har pus selv)
  god bedring i heimen...
  klem magny

  SvarSlett
 8. Ja disse pusene altså.....
  Max kommer støtt hjem med skader...akkurat nå halter han!!
  Dessuten er han bare helt umulig å få gitt medisin...svære katten på seks kilo...ikke enkelt.
  God bedring :o)

  SvarSlett
 9. Stakkar småpuselusene! Jeg vet akkurat hvordan det er å ha syk kattepus, det er ikke morsomt. Og to stykker samtidig da, nei og nei. Bra med gode utsikter da. God bedring til pusene og lykke til til matmor fra puseelsker ToneB =)

  SvarSlett
 10. riktig,riktig gooood bedring til de fine pusene :) !

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin