fredag 13. januar 2012

FREDAG OG HELG

Jammen går tiden fort. Synes det nettopp var mandag og nå er det helg igjen. Ukene flyr og det samme gjør søppelspann og diverse andre ting vinden klarer å ta med seg. Her var det sterk storm i natt og det stormer godt der ute fremdeles. Sånne dager er det godt å kose seg inne.


Noen av mine sysler har vært å stæsje kjøkkenet etter at julen ble ryddet ut.


Har tatt frem litt blå pynt. Det er jo litt gøy å ta frem det som står i skapet og lage variasjoner.


Til jul tok jeg inn et par takskifer plater som jeg vasket og brukte som en del av pynten på bordet når jeg hadde gjester. I tillegg til at de pynter fint opp er de funksjonell og ble brukt som underlag under varme krukker og skåler. Litt bjørk som spirer er koselig når vinterstormen uler der ute.


Har hengt opp de blå gardinene også. Jeg er av den sorten som bytter gardiner etter årstiden. Mørke gardiner om vinteren gir en lunere følelse synes jeg.
Bytter du gardiner etter årstiden?

Så er det helg og alle ønskes fine dager.

Klem fra
Trude :)7 kommentarer:

 1. Herlige blåtoner i innlegget ditt i dag.Kjekt å bytte gardiner, det bruker eg også å gjøre etter årstidene, men i vinter har det ikkje blitt (har vert sjuk lenge, men nå begynner eg å komme meg)
  ønsker deg ei flott helg ! Klem.

  SvarSlett
 2. Heisann:)
  Så herlige og vårlige bilder du viser...riktig
  lekkert:) ..og det kaffeserviset er helt digg:)

  Kos deg i helgen:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 3. Takk for fine ord. Jeg har ikke greid å få til noe header enda, må rett og slett bare legge det litt på is til tålmodighet og inspirasjon er med meg.

  Her har det også vært veldig surt vær. Sent i går haglet det rene snøballene! Til og med lille Mali våknet og lurte på hva det var som skjedde.

  God helg! Jeg venter en venninne og hennes lille baby over for lunch i morgen. Senere blir det pizza hos svigermor. Noe å glede seg til:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Kjekt å pynte til jul, men nesten enda kjekkere å rydde den vekk og få inn andre farver :-) Friskt og flott med det blåhvite :-)

  Ønsker deg en fiin helg !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 5. Lekkert med blått på kjøkkenet,kjempefine bilder. :)
  Her går det i hvite gardiner hele året,men syns det
  er flott med farger.
  Klem M

  SvarSlett
 6. Så koselig :-) Blått er en nydelig kjøkkenfarge :-D Jeg må innrømme at jeg ikke bytter gardiner etter årstiden - jeg gjorde det mer før :-P

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Så flott hos deg!! Blått og hvitt er nydelige "vinterfarver" :)

  Ha en fortsatt fin kveld!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin