fredag 26. august 2011

SKREKKBLANDET FRYD

Som mange av dere nå vet så holder jeg på med et stort oppussingsprosjekt her hjemme. Min 15 år gammle datter skal flytte opp på loftet. Det blir lite tid til interiør ellers og derfor heller ikke noe fotografering her hjemme.
Men, siden det nå er datteren min som skal få nytt rom kan jeg jo fortelle en liten historie som hente for bare to uker siden.


Vi hadde besøk av en nabo som spurte oss om vi ville være med til Åkrafjorden litt forbi Odda og hoppe i strikk. Jeg kjente en lyst men også en angst inni meg. Det hadde vært gøy, men tør jeg. Jeg drømte ikke om at min datter skulle prøve det. Så da hun sa hun ville ble jeg veldig overrasket


Dagen etter kjørte vi og på veien kjente jeg at angsten tok mer og mer over hos meg. Da jeg stod på broen og så ned, 115 meter, kjente jeg at jeg ble svimmel og da naboen hoppet utfor sa jeg høyt "nei ikke tale om jeg orker". Det ble litt for tøft.
 Min datter derimot stod på det hun hadde sagt.
Jeg må innrømme at når hun stod utpå plattingen og tiden gikk og gikk og gikk uten at hun hoppet, da kjente jeg det godt i magen. Ja det var nesten som tårene skulle komme. Jeg måtte bare konsentrere meg om å få tatt bilder.
I det hun hoppet ville jeg rope "neeeeiiiiii ikke gjør det". Mistet nesten pusten jeg altså, med en gang, men så kjente jeg at jeg ble glad på hennes vegne. Dette hadde hun kjempe lyst til og jeg tror faktisk at jeg hadde blitt like trist som henne om hun ikke hadde klart det, selv om jeg da hadde sluppet unna den skrekken jeg følte i det hun hoppet. Når jeg så at dette gikk så fint kjente jeg hvor nervøs jeg hadde vært. Dvs ikke helt, ikke før hun var helt oppe igjen på trygg grunn. Duuu så nervøs jeg hadde vært.Jeg som stod der og frøs og måtte ta på meg det ene plagget etter det andre måtte nå begynne å ta av meg igjen. Frøs ikke i det hele tatt lenger. Jeg må innerømme at det var deilig å få henne på trygg grunn igjen.

 

Når jeg så dette smilet komme opp igjen visste jeg at dette var en storfornøyd jente. Hun var i ekstase når hun kom opp igjen og så stolt. Jeg var også i ekstase, hehe, overlykkelig for at hun kom hel og fin opp igjen. Når vi kjørte hjemmover tror jeg at jeg var like lykkelig og like psykisk utslitt som de to andre var. Litt av en påkjenning for en mor ;)
 Du er kjempe tøff Miriamsen min og du har all grunn til å være stolt.
Stolt av deg.

Til alle dere som besøker bloggen min takker jeg for besøket og ønsker dere velkommen tilbake.
Velkommen til nye følgere, håper dere vil trives her.
Ønsker dere alle en fin fin helg.
Klem fra
Trude :)12 kommentarer:

 1. Hjelpe meg for en tøffing!!!
  Jeg skjønner godt du var nervøs.
  Med min høydeskrekk hadde jeg ikke villet se på engang!

  Fin fredag til deg:)
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Så utrolig modigt gjort! Hadde jeg aldri tørt! Ville ikke engang ha sett på! :/ Du har all grunn til å være stolt av din datter :)

  Nyt helgen! :)
  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Hei ! Ja, i Åkrafjorden er det bratt som bare det og aldri i livet om eg hadde tørt å hoppe der, har nok med å se utfor brua !!! Så modig jente du har. Ha ei flott helg. Klem

  SvarSlett
 4. Hei på deg.
  For en tøffing!! Jeg kjenner det i magen bare ved å se på bildene ;)
  Ønsker deg en riktig fin fin helg.

  SvarSlett
 5. For ei tøffa :-)) Dette hadde ikke jeg gjort altså!! Gleder meg til å se det ferdige loftet deres .-))

  God helg - klem Siv

  SvarSlett
 6. Forstår godt at du ikke turde...men bliver man alligevel ikke draget. Bare en lille smule?
  Sød og modig datter du har!!!
  '
  God weekend...klem Helle

  SvarSlett
 7. åh....skjønner godt du var nervøs( det er kanskje bare forbokstaven... ) Ser helt forferdelig ut- og er en ting jeg aldri skal gjøre :P !! Har fått deg på plass i blogg rollen min, så nå håper jeg at jeg får med meg dine nye innlegg :D Klarte for en stund siden å slette hele listen min, men kommer sakte men sikkert på plass igjen :)
  Klem Tove

  SvarSlett
 8. Virkelig tøfft gjort!!
  Tror jeg hadde dødd av skrekk...bare av å se på.
  Blir kvalm bare jeg går i en stige jeg:)

  Ønsker dere lykke til med opppussingsprosjektet, og god ny uke!

  SvarSlett
 9. Oj, for ei tøff jente (og tøff mor som så på) hehe.. Forstår godt den følelsen du hadde da jenta di hoppet utfor ja. =)
  Gleder meg til å se bilder av oppussinga, jeg holder også på, og hos meg får du se førbildene - hjelp!!! hehe (se på det som en utfordring ;-))
  Lykke til. Klem =)

  SvarSlett
 10. Wow, utrolig tøfft av Miriam dette:-)Du må hilse fra meg å si det. All grunn til å være stolt:-) Blir spennende med mer oppussing da:-)Gleder meg til å se.Klem

  SvarSlett
 11. Huff! Dette hadde jeg aldri forsøkt meg på...

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin