søndag 24. januar 2010


EN FIN HELG

Helgen er over og i morgen starter en ny uke med nye utfordringer og nye opplevelser. Ja for hver dag er vel en opplevelse egentlig? Men hver dag haster vi avgårde med allt vi har å gjøre og dagene og ukene flyr avgårde uten at vi har hatt tid til å nyte nuet.


Hele høsten hadde jeg det sånn. Jeg hastet avgårde og hadde knapt tid til å tenke og når julen kom sammen med noen etterlengtede feriedager kom også tiden for ettertanke. Å studere i voksen alder kan bli veldig ensomt i lengeden om man ikke finner likesinnede som man kan jobbe sammen med. Desverre har det ikke vært så mange sammarbeidspartnere det siste halvåret av forskjellige grunner og dermed har også den sosiale biten blitt i minste laget. Så jeg var nødt til å finne på noe som kunne tilfredsstille mitt sosiale behov.


Så jeg bestemte jeg meg for å ta opp igjen sangen. Jeg gikk i kor for mange år siden, men sluttet av flere grunner. Nå har jeg begynte igjen og jeg storkoser meg. I hele helgen har jeg sunget og ledd og kost meg. Koret har hatt seminar i helgen og vi hadde en gjestedirigenten som var et fyrverkeri av dimensjoner. Hun har lærte oss mange nye sangteknikker og hun har trent opp smilebåndene på hver eneste kormedlem. I tillegg har jeg blitt kjent med nye mennesker og pratet med gamle kjente.
Ja jeg har hatt en fin helg og er nå klar for en ny uke.

Har du hatt en fin helg?

Trude :)


11 kommentarer:

 1. Så kjekt da ! artig med en slik hobby :-)
  det har gått i musikk her også. skolekorpset til yngstedatteren min har vært vertskap for et stort korps med 60 ungdommer og vi som foreldre har vært både nattevakter, kokker og vaskehjelper. sliten som en sokk, men veeeldig kjekt allikevel :-)

  Ønsker deg en fiiin ny uke !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 2. Veldig bra skrevet og jeg kjenner meg igjen veldig på slik jeg levde før. Nå har jeg funnet en indre ro, etter vi flyttet på landet. Må oppleves kan ikke beskrives. Travel jobb og shoppingsenter er ikke fokus men helt andre verdier.
  Jeg har også sunget i sangkor og vurderer og starte igjen. Det er jo så gøy:) Gubben er en kløpper på gitar og vi har hatt mang en koslig stund med spill og sang:)
  HA en flott kveld og en myk ukestart, klem til deg:)

  SvarSlett
 3. Er det ikke herlig å ha et sosialt nettverk der man kan le og ha det gøy sammen, i tillegg til å dyrke en lidenskap: sangen. Jeg måtte smile da jeg leste hva du skrev, for du har i sannhet hatt det gøy!

  Det er godt å kjenne litt på hverdagen. Stanse opp og nyte dagen. Et viktig budskap dette!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 4. Jeg er sååå enig med deg!!! Vi haster avgårde og glemmer å nyte!! Så gøy å begynne i kor igjen! Jeg har også sunget en del og det er en fin fin hobby! Sosial og givende!!

  Håper du får en super uke=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Kjekt at du var begynt i koret igjen!
  Det kan være vanskelig å studere i voksen alder.
  Mange av studentene er mye yngre. Det blir liksom ikke naturlig å ha omgang med dem.
  Håper du får mange kjekke stunder i koret fremover!
  Ha en god natt!
  Klem Tove

  SvarSlett
 6. Herlig Trude... høres ut som du har hatt ei strålende helg,.. og ha noen interesser er viktig tenker jeg.. hvis det gir deg energi...


  og det har tydelig vis gjort hos deg..

  ha en fin uke..

  klem Kerstin

  SvarSlett
 7. Det er så viktig og nyte dagene...og for å klare en travel hverdag så er det godt med sosialt påfyll.Skjønner godt at du får energi av å synge:-)

  Ha en fin mandag

  SvarSlett
 8. Så koselig du har hatt det i helga da. Det er godt å være sosial. Sjøl har eg ein tendens til ikkje å være det i perioder. Det er dumt sjøl om hverdagen er aldri så hektisk. Ha ei fin veke

  SvarSlett
 9. Hørtes veldig kjekt ut, Trude. Jeg sang i kor i "ungdommen", veldig kjekt - og kun for det sosiale (jeg har absloutt ingen stemme ;)

  Helgen min har vært helt grei... latet meg hele helgen, vært på kino, håndballkamp med minsten osv...

  God uke!! Klem J.

  SvarSlett
 10. hmmm, prøvde å legge inn en kommentar, men den ble borte.... du har hatt en sosial helg og bra du koser deg! Selv er jeg så sosial i jobben min at jeg ikke snakker med andre på fritiden he he... Ha en flott uke, klem

  SvarSlett
 11. viktig å finne på noe kjekt på fritiden!! selv om det er travle dager så gir koselige hobbyer energi!!
  Lykke til videre....og ha en fin kveld :o)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin