torsdag 7. oktober 2010

Skap nr 2

Skap nr 2 som jeg fortalte om her er mitt nye garderobeskap. Det er ikke et stort "walk in closet" som man kan boltre seg i eller det super romantiske garderobeskapet jeg drømte om, med buede linjer og helst litt gammelt, men det er et super funksjonellt Pax skap fra Ikea. Skulle selvsagt sett at jeg hadde plass til mer skap, men sånn er det ikke. Jeg er sååå fornøyd med det og det er en drøm å åpne dørene og se hvor oversiktilig og fint man kan ha det i et garderobeskap...ikke fordi jeg er så flink å holde det ryddig, men fordi det bare blir sånn når tingene er tilrettelagt for det skal brukes til. 


Innenfor speildørene er det to hyller, 3 kurvskuffer og god plass til å henge opp de klærene som trenger det. Oppå skapene har jeg satt skoene mine i gjennomsiktige esker sånn at jeg lett finner frem til det rette paret for anledningen.
1.20 m med skap og skuffer bare til meg og mine klær. HÆRLIG :)

Ha det fint

TRUDE :)

3 kommentarer:

 1. Høres ut som om du er bra fornøyd ja :-D Skjønner jeg godt. Alt blir så mye ryddigere med skap, og det er godt med oversikten. Smart med gjennomsiktige esker til skoene :-)

  Ha en super kveld og klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Så kjekt med orden da:)
  Likte spesielt godt skoløysinga;)
  Likte så godt skap nr 1 og..Trur eg skal vise mi mamma det..Ho har eit slikt skap i kjellarstova(fekk det av meg pga plassmangel)
  Var veldig lekkert kvitt!

  Takk for gode ord♥

  Klem frå Astrid

  SvarSlett
 3. Hvor er det fint dit skab! Og jeg forstår din glæde ved at få lagt tøjet ind i overskuelige rammer... så længe det varer! Jeg kender det godt, man får hurtigt rodet det til, fordi det går så stærkt om morgenen.

  Held og lykke med skabet!

  Klem
  Helle

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin