torsdag 21. oktober 2010

KONG VINTER
...har vist sin ankomst i dag. Huff jeg syntes dette gikk alt for raskt. Er knapt nok kommet over at sommeren er gått over til høst. På radioen forteller de at gradene er sunket til 1grad, brrrr, og om biler som sliter på glatten fordi de bare har sommerdekk. Ikke rart de har det, sneen kommer jo så brått på....hvert år ;) Heldigvis trenger ikke jeg tenke på det. Neida, jeg har vinterdekk på bilen jeg, kremt, de har visst vært der siden forige vinter, rødme rødme ;)


Men, akkurat været kan vi ikke gjøre noe med, så jeg prøver å finne positive ting å tenke på i stedet. Kan ikke gå rundt å mulke for været, det gjør ingen godt.
Jeg er glad. Glad for livet, mine barn som jeg er så glad i og resten av familien, pusene våre som er så søte og huset vi bor i som jeg trives så godt i og mye mye mer. Det hjelper å si sånt høyt når været der ute ikke faller helt i smak :)
Håper dere finner noe positivt å tenke på sånn at dagen blir bra.

Ha en positiv dag
klem fra

TRUDE :)

13 kommentarer:

 1. Hei på deg. Enig med deg. Været kan man ikke gjøre noe med, og vinteren kom altfor tidlig.
  Her er det akkurat nå -7, men strålende sol.
  Ha en deilig dag. Klem :O)

  SvarSlett
 2. ja snakk om julekvelden på kjerringa, det viser bildet ditt godt!
  hadde planer om sanketur i lerkeskogen idag 'sukk*
  klem,magny

  SvarSlett
 3. Her har også Kong Vinter stukket nesen innom. Det ligger bittelitt snø og veiene er glatte. Derfor holder jeg meg hjemme sammen med min sommerskodde bil.:) Soppsesongen er iallefall over.:(

  Ønsker deg en herlig dag!:)

  SvarSlett
 4. det er godt man har mye å være glad over! ;)
  Selv om man noen ganger kanskje må minnes litt på det...!

  Her er det ikke snø, en stor klar gul sol stråler på den blå himmelen... men, før vi vet ordet av det så har vel himmelens korrekturlakk pyntet her og...

  Ha en fin torsdag Trude!
  klem Rikke

  SvarSlett
 5. Omtrent sånn så det ut her i Trondheim i går morrest også :-/ Det har heldigvis ikke snødd i dag, så jeg har et håp om at det smelter snart...jeg er heller ikke klar. Det var en god idé å finne andre ting å glede seg over :-D

  Ha en fin dag og klem fra Siv

  SvarSlett
 6. Bra du holder motet oppe! :) Mange som er frustrert over det overraskende besøket av kong vinter i dag, ja! hehe! Her i Fredrikstad har vi hatt sol fra blå himmel og frost på bakken.. Ganske koselig igrunn :)

  Ha en fortsatt fin torsdag og god helg!
  Klem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 7. Hei. ja så sant så sant veret kan vi ikkje gjøre noe med, heldigvis. Her ligger det også snødekke og det var ikkje fullt så festlig da eg sku heim fra jobb i dag og snøen lava ned, 1,5 km bratte bakker ble forsert på sommerdekk !!! Ha ein flott kveld. Klem.

  SvarSlett
 8. Må innrømme jeg konsentrerer meg hardt for å finne de positive tankene;) Har havnet i hyttelandet og det er 7 grader inne så langt, men det går fort å få varmet opp;)
  Kos deg mot helg, godt å se at vinteren kom litt uventet på deg også;)

  SvarSlett
 9. I dag tidlig var det -8 grader her! Kaldt!! Snøen kom ikke før i kveld. Prøver å tenke positiv, men synes det er litt tidlig at det snør i oktober...
  Klem Igi

  SvarSlett
 10. Ikke så mye styring en har med været nei, men ungene ble jo kjempeglade da de våknet til snø i dag. Mens jeg prøvde å finne en løsning på hvordan jeg skulle levere i barnehagen, med sommerdekk..... på bilen. Men det gikk bra til slutt, ungene ble levert og hentet.

  Ønsker deg en strålende flott helg, klem.

  SvarSlett
 11. Så sant, så sant=)! Det eneste positive jeg kan komme på med snø er: rene hunder og julestemning(og da snakker jeg om snø kun i desember;)!)

  Ha en flotters helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 12. Hei.Snøen er også kommet til Frei.Men regner med at den ikke blir liggende så lenge hær ute ved kysten.For gjøre det beste ut av det fyre på peisen og tenne mange levende lys.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 13. He..he..he.. *Smiler* Vinterdekkene er på, kong vinter har hatt en snarvisitt også her nord. Men det har nå regnet bort igjen. Prøver i det lengste å være positiv. men akkurat nå er jeg d*** lei av å være syk. Hodet er fullt av ideer og ting/tang jeg heller skulle gjort ;0)
  Kos deg videre med snøen!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin