fredag 31. juli 2009

UT MOT HAVET


Vi satte kursen ut mot havet for å nyte noen stille dager i det nye nøstet. Været hadde vi for lengst gitt opp. Vi forventet at regnet ville fortsette å hølje ned så vi hadde ingen tro på opplett i løpet av de tre dagene vi skulle bli, men vi var godt rustet og hadde med oss bøker, PC, sysaker og annet håndarbeid.
Passende klær for tur i regnet var pakket så ingen skulle bli våt til skinnet når vi måtte ut og få oss litt luft. Våre to søte puser var også pakket med og satt med store øyne inne i buret og lurte på hva som foregikk.

Det ble en deilig tur med MYE frisk luft. Den siste dagen ekstra mye da vinden tok seg opp og vi ikke kunne gå oppreist og måtte gå krombøyd mot vinden. Jaja, det gikk fint det også. Med et sted mellom 16 og 18 grader var det i hvert fall ingen som frøs. Det går greit med regn og vind så lenge ingen fryser.

Dag èn gikk til innlosjering i nøstet med alle pakkenellikene vi hadde med oss, pizzabaking som ble gjort på enkleste vis med en grandis fylt med ekstra kjøtt og ost, ikke det beste vi hadde smakt, men men vi var på hyttetur og det funket. På kvelden ble det litt koselig prat før kvelden var blitt natt og vi stupte i de ”fantastiske” sengene som var av de enkleste reisesengene og med noen ekstra overmadrasser på for ikke å kjenne fjæringene så altfor godt. Det er utrolig hva som går helt fint så lenge man er innstilt på de rette kanalene.


Dag to regnet det som vi hadde trodd, men nå kom regnet i puljer. Innimellom var det tørt og fint og mye lysere enn dagen før. Vi spiste en deilig frokost og kom oss ut på tur. Ut på tur aldri sur og når det kom en styrtbyge med regn satte vi oss inn i busskuret og ventet til det var over. Vi hadde jo verdens beste tid så vi satt der og satt der og til slutt ble det opplett og vi kunne liste oss ut fra skjulestedet vårt og fortsette turen vår videre.Været var riktig så flott mellom bygene. Se bare her på bildet over hvor sjøen er helt stille og klart som glass. Det fristet ikke akkurat å ta et bad, men vi traff på noen "isbadere" på veien. Tre små gutter som sikkert ikke brydde seg om temperaturen i vannet, men var mer opptatt av at det er sommer... og da bader vi.

Ja hadde vi hatt en båt...eller det hadde vi jo, men ingen av oss kan manøvrere en motorbåt
så den lå igjen utenfor nøstet. Og fiskestangen, ja, jo, den lå også igjen i nøstet så det var ikke mulig å oppnå det som stod på sydvesten denne gangen så vi måtte nok lyve, thihi.


Vi nøt utsikten ut mot havet en stund før vi tuslet tilbake til nøstet hvor vi puslet med litt av hvert på resten av oppholdet og plutselig var vi hjemme igjen i vår egen stue og laget nytt innlegg til bloggen min.


TIL SLUTT VIL JEG TAKKE FOR ALLE DE FLOTTE KOMMENTARENE JEG HAR FÅTT ANGÅENDE BLOGGEN MIN. UTROLIG INSPIRERENDE.

HA EN FIN DAG ALLE SOM TAR TUREN INNOM BLOGGEN.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin