søndag 1. juli 2012


Hva gør vi nu lille du?

Hei igjen kjære bloggvenner. Nå har jeg hatt en lang bloggpause for å tenke igjennom om jeg ville fortsette med bloggen min. Denne tenkepausen trengte jeg virkelig. Jeg fikk meg ny jobb og jeg skulle ha to eksamener som jeg måtte konsentrere meg om. Det har vært en pause fra bloggen, men det har altså ikke vært en pause fra hverdagen. Snarere tvert imot så har det vært en veldig veldig stressende tid.


Samtidig har det vært en veldig lærerik tid. To eksamener og masse nytt i den nye jobben har gitt meg en lærekurve som har gått rett i været og jeg lærer fremdeles masse nytt hver eneste dag. Med andre ord, en veldig spennende og utfordrende hverdag som i tillegg er veldig utmattende. Jeg er helt utslitt når jeg kommer hjem fra jobb og orker knapt nok å lage middag før jeg slenger meg på sofen hvor jeg blir til jeg stuper i seng flere timer før enn jeg pleide å legge meg når jeg var student, men jeg står jo også opp mye mye tidligere nå.Det er en fin tid tross i at jeg er sliten. Jeg stortrives i den nye jobben og har fått mange gode kollegaer. De er en flott gjeng som inspirerer og hjelper meg.  Jeg trives også med oppgavene jeg gjør, men det er også frustrerende fordi alt er så ukjent.


Alt i alt stortrives jeg i min nye hverdag og nå er spørsmålet: Hva med bloggen?
Bloggen er en hobby jeg trives med og jeg ville synes det var trist å legge bloggen ned. Så jeg har bestemt meg for å fortsette bare med en litt annen innstilling. Jeg skal blogge fordi jeg synes det er kjekt og da må det være uten dårlig samvittighet. 


Min "nye" blogg blir oppdatert når jeg har tid, lyst og inspirasjon til det. Jeg skal besøke andre blogger når jeg har tid, jeg har nemlig alltid lyst for jeg vet at dere har masse fine innlegg som jeg elsker å lese. Det er bare det at jeg ikke er noe supemenneske og mine døgn har bare 24 timer hvorav x antall timer går med til å sove, stå opp, dusje og alt det andre man gjør før man hiver seg i bilen og bruker 30 min til jobben, 8 timers arbeidsdag pluss pluss grunnet overtid som jeg begynner med denne uken, kjøreturen hjem som tar ekstratid på grunn av kø. Så er det hjem og lage middag, ta husarbeidet, klesvasken og alle de andre tingene en vanlig hverdag inneholder. Tiden flyr og ting tar tid. Sånn er det bare, jeg innrømmer at jeg ikke rekker å være perfekt, men jeg er vel heller ikke ute etter å være det :)


Så mine kjære bloggvenner som jeg så gjerne skulle besøkt hele tiden. Kanskje jeg mister noen følgere og besøkende under veis og det er trist, men dette er en avgjørelse jeg føler med tilfreds med. I utgangspunktet skal bloggingen være en koselig hobby og jeg tar besøk på bloggen min som en bonus jeg setter stor pris på.

Ønsker dere der ute hjertelig velkommen til bloggen min og jeg gleder meg til å besøke andre blogger der ute igjen.

Ha en fin uke

Trude :)

10 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka, jag har saknat dina inlägg. Blir kul att få läsa dem om kanske lite mer sällan :)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvarSlett
 2. Spennende og travle tider for deg Trude, og nok veldig kjekt også!!
  blogging skal jo være til kos, og for meg ( og mange andre ) ......få inspirasjon :)
  Så stikk innom når du har lyst, lag et innlegg når du føler for det....og ellers ønsker jeg deg en god sommer og lykke til i nye jobben :)

  Klem!!

  SvarSlett
 3. Du skal blogge præcist lige som du vil Trude, det skal give glæde og ikke irritation!
  Lyder som om du er havnet på rette hylde jobmæssigt, god vind med det!

  Klemmer Helle:-

  SvarSlett
 4. Heisann Trude:)
  Later til at du har noen travle og spennende dager...masse lykke til med alt det nye:)
  Jeg er helt enig med deg i din avgjørelse ang. bloggingen... dette er helt og holdent opp til deg. Og som du sier - du skal kose deg med blogging - det skal ikke være et moment til stress og irritasjon.
  Nyyyyt dagene... og blogg når du føler du har overskudd og tid til det:)

  Ønsker deg en finfin mandag, og en flott ny og spennende uke:)
  Sommerklem Marianne

  SvarSlett
 5. Blogg skal vere til lyst! :)
  Eg hadde det også slik i vinter..Plutseleg fekk eg lyst å blogge igjen.
  Men, det er noko som ikkje skal stresse meg, slik MÅ det vere!

  Kjempe fine bilder du delar!

  Ynskjer deg ein strålande sommar!
  Klem ♥

  SvarSlett
 6. Hei,Helt enig med deg:-) blogging gjør du når du har tid og vi andre gleder oss når du legger ut noe fra din verden:-) Takk for koselig hilsen. Blogging gir meg mye energi og er mitt pusterom i hverdagen:-) stor klem Siv:-)

  SvarSlett
 7. Hei på deg Trude.

  Så kjekt å høre at du trives i din travle og spennende hverdag!

  Helt enig med deg, bloggen skal ikke være noen som gir oss dårlig samvittighet eller en stress faktor. Det skal være kjekt og lystbetont.

  Ønsker deg en riktig strålende sommer, med masse sol og varme (håper vi)!!!
  Smil og klem fra Monica, som er veldig glad for at du velger å fortsette med bloggen din ;))

  SvarSlett
 8. Hei på deg!
  Kjekt å høre at du trives i ny jobb:)
  Kos deg med bloggen når du føler du har tid,det gjør jeg:)
  Ønsker deg en fortsatt fin sommer!

  Sommerklem til deg:)

  SvarSlett
 9. Det høres ut som en lur plan - mye bedre enn om du skulle lagt bloggen helt ned :-) Du er en av mine første følgere, og bloggen din var vel en av de første jeg begynte å følge :-D Jeg merker også at bloggen og oppfølging av andres blogger har blitt kraftig nedprioritert den siste tida, men slik er det vel bare noen ganger.

  Så fint at du har fått en jobb du trives godt i, og at du stadig lærer ;-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 10. Bra at du ikke legger bloggen ned!:-) Hverdagen er travel! Blogging skal være et fristed og som man skal kose seg med. Men kjente at bloggingen ble noe stress tidligere i vår. Gratulerer med fullført studie og ny jobb! Det å begynne i ny jobb er i selv utmattende. Ta den tid du trenger. Så knottes vi når vi føler behov for det:-)
  Ha en strålende sommer!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin