lørdag 14. juli 2012


U-DRIKKE-LAG

Lurer du på hva jeg mener?
Jeg har vært i utdrikningslag uten alkohol. Kan man da kalle det for utdrikkningslag da?
Det ligger jo liksom i ordet "ut drikknings lag", bruden skal drikkes ut, men hva med de brudene som ikke drikker alkohol da?


Svaret er opplagt, man lager u-drikke-lag, uten drikke lag dvs vi hadde vannflasker for dette var en varm dag med mye vandring. Det var litt roligere og anderledes enn de jeg har vært i før, men så absolutt ikke kjedelig.


Tidlig om morgenen satt det kommende brudeparet rundt frokostbordet sammen med sin lille datter på 8 mnd. Plutselig banket det på døren og inn kom en gjeng med mannfolk. Bruden kniste og pekte på sin kommende ektemann, nå skal du til pers kniste hun og tok datteren fra armene hans. Nei, det er deg vi skal hente sa gutta og pekte på henne. Brudgommen kniste tilbake :)


Og da hun var vel avgårde kom en gjeng med jenter på døren, men brudgommen "tog`an ikkje". Han stod der med sin lille datter i armene og sa fortvilet at de desverre hadde kommet for sent, at bruden alerede var hentet.
Jaja, men da får vi ta deg med da, sa jentene. Selvsagt var dette planlagt så svigermor stod klar til å ta seg av den lille.


Bruden ble ledet gjennom Bergens smitt og smau og ut til Verftet der Glasshuset ligger. Her fikk alle damene lage små bilder som verten setter sammen til et bilde som bruden skal få som minne fra denne dagen.


Det ble mange fantasifulle bilder og det skal bli veldig spennende å se det endelige resultatet som skal settes sammen og brennes før det blir et bilde.


Etter litt mat på bryggekanten gikk turen videre gjennom byen og opp til Fløybanen. Sammen med haugevis med turister stod vi i en eviglang kø som heldigvis ikke tok så lang tid som det i første omgang så ut som.


Når vi steg ut av Fløybanen gikk det et gisp gjennom mengden av turister og det er jo ikke rart når man ser på denne vakre utsikten( som en ekte Bergenser er jo stolt av byen vår ;)).


Etter noen forfriskninger(ikke alle damen var alkoholfri ;)) og en stor deilig softis til oss andre var det godt å bevege seg nedover fjellveien og føle at noen av de inntatte kaloriene forhåpentligvis ville forbrenne før de fikk satt seg, thihi.


Dagen ble avsluttet på gården som bruden kommer fra. Her ble både brudgommens utdrikningslag og brudens u-drikke-lag samlet til grilling og fest. På blidet ser det litt tamt ut, men det er fordi jeg ikke vil legge ut bilder av folk når jeg ikke har spurt om lov, men det ble god stemning og maten smakte herlig.

Det var en vellykket dag og både brud og brudgom var kjempe fornøyde. Hva brudgommen måtte igjennom forblir usagt her på bloggen min siden det var bruden jeg fulgte :)

Ha en flott uke alle sammen.

Klem fra
Trude :)


4 kommentarer:

 1. Dette hørtes såååå koselig ut.... og nydelige bilder også. Ha ein fin søndag.

  SvarSlett
 2. Hei Så koselig dette hørtes ut.
  En flott dag kan jeg tenke meg.
  Ja BErgen er virkelig flott altså.
  Og når dere står på fløyen, kan jo dere se ned på huset vårt her i Villaveien.. Hihi,,,

  Nydelige bilder og koselig å lese.
  Håper bryllupet blir fint og:) Lykke til må du si...

  Ha en fin søndag. Klem fra Margareth

  SvarSlett
 3. Dette høres ut som det ble en spennde dag:)
  Skjønne bilder!
  Fin ny uke til deg!

  SvarSlett
 4. Så artig å lage bilder som bruden skal få som minne :-)

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin