lørdag 12. mai 2012

BLOGGPAUSE

Her på Bluggi Bluggi Blogg blir det en pause i bloggingen.
Med ny jobb, to eksamener i vente og alle de andre daglige gjøremål ser jeg at tiden min ikke strekker til, noe må legges til side for en stund og valget falt på bloggen.


Det blir samtidig en tenkepause for å se hvordan det blir med videre blogging i fremtiden. Vil jeg savne det eller blir det godt? Synes det er en koselig hobby, men når det blir dårlig samvittighet pga for lite tid, blir kosen ødelagt for min del. Uansett hva jeg kommer frem til skal jeg legge svaret ut på bloggen.

Ønsker dere alle der ute i blogglandia lykke til videre med bloggene deres. Tusen takk til alle dere som har besøkt bloggen min og lagt igjen alle de flotte kommentarene som har varmet meg mang en gang :)

Psst! jeg kommer innom bloggene deres på besøk innimellom, selv om jeg ikke alltid legger igjen spor.

Stor klem til dere
Trude :)8 kommentarer:

 1. Lykke til med eksamener og alt du er i gang med. :)

  SvarSlett
 2. Bloggingen skal være kos...og ikke gi dårlig samvittighet!
  Klarer ikke like mange innlegg lenger....men koser meg alikevel med den!
  Lykke til med ny jobb og eksamer :)

  Klem!!

  SvarSlett
 3. Trist å høre, vi har jo fulgt hverandre leeenge. Men av og til er det på tide å gå videre, ta en opprensking i det livet en har. Noe må ut og noe kan følge med videre,og noe må settes på vent. Håper selvfølgelig at du kommer tilbake, og at jeg fortsatt er i blogglandia. For jeg har vurdert til og fra nå som jeg er syk, men foreløpig så blir jeg ;0)
  Ønsker deg masse lykke til videre i livet, koselig å bli kjent med deg!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 4. Det har vært litt sånn hos meg også,en kommer til et punkt da en ikke rekker med alt...men jeg håper å kunne fortsette,det er tidkrevende, men samtidig gir det også masse:)
  Ønsker deg lykke til med jobb og eksamener Trude!
  Varm klem til deg:)

  SvarSlett
 5. Gratulerer med ny jobb!
  Nyt bloggepause, klem, M

  SvarSlett
 6. Skjønner godt prioriteringen din, men håper du fortsetter å legge ut et innlegg i ny og ne :-) Trivelig å stikke innom her sjø :-D

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett
 7. Ha en fin pause, har vært inne på samme tanke selv, for denne dårlige samvittigheten er slitsom! Følger med på hva du bestemmer deg for.

  Klem fra Britt

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin