mandag 4. juli 2011

PÅ CRUISE I KARIBIEN

Jeg føler meg som den heldigste i verden akkurat nå. Sammen med hele familien min skal vi reise ut i den store verden og oppleve masse masse kjekt. I nesten en mnd skal vi være på reisefot. Moren min har stor dag i år og i den forbindelse har hun spandert hele familien på 21 personer til cruise i Karibien. Det er så fantastisk og vi er utrolig takknemlige.
Cruiset varer i 7 lange deilige slaraffen dager.
I noen dager før cruiset skal vi innom Disneyland i Orlando og etter cruiset blir det 14 dager hvor vi skal farte litt rundt i Florida. Da blir det nok Miami, Key West og det som vi bestemmer oss for videre.

Dette er skipet vi skal reise med. Det heter Freedom of the seas og er blandt verdens største cruise skip. Skipet rommer 4960 personer hvorav 1360 er mannskap.
Jeg leste at skipet er like langt som 25 fotballbaner. Det er enormt.

Turen starter fra Port Canaveral i Florida. Herfra seiler vi til Haiti, Jamaica, Gran Cayman og Mexico før vi er tilbake til Port Canaveral hvor turen startet.

Skipet har 15 dekk fulle av aktiviteter, fasiliteter, underholdningstilbud og lugarer.
Det finnes eget sportsbasseng til spill og aktiviteter. Solarium og bassengområde kun for voksne, med fossefall og jungelinteriør. På bilde over til høyre ser du et fritthengende boblebad, 3,6 meter ut fra skipssiden, 34 meter over havet. Det finnes det to av.

Det er så masse man kan finne på ombord at dagene kommer til å fly avgårde. Og vi kommer til å blir sporty, veldig sporty hvis vi skal innom alle de sportslige aktivitetene som finnes. Her har jeg ramset opp det jeg har funnet: klatrevegg, innendørs skøytebane, minigolfbane, joggebane, treningssenter med treningsutstyr, frivekter, aerobics-, spinning-, pilates- og yoga-timer med egen DJ. Egen basket og volleybane, barne- og ungdomsklubb med fullt tilsyn og et stort aktivitetstilbud som sikrer barna full underholdning.


Spasenteret ombord kommer nok til å få flittig besøk av meg. Her er det frisørsalong også, så fin skal vi bli til kvelden.


På øverste dekk finnes det tre basengområder med surfepark og en H2O Zone med vannkanoner, fontener, svømmebaseng og boblebad.
Her er det dans under åpen himmel på kveldstid.
Midt i skipet er der en lang handlegate med restauranter og underholdningstilbud. I tillegg er det et stort utvalg av restauranter og barer i alle sjangre, teater, isshow, livemusikk og karaoke er noe av det man kan finne på om kvelden .


Er det noen der ute som lurer på om jeg gleder meg? Vel jeg kan bare slette all tvil for jeg gleder meg sånn at magen står helt i spenn.
Har litt problemer med pakkingen. Ikke de store vanskelige problemene men heller et luksus problem. Det er så mange typer situasjoner vi skal innom, fra galla på båten til sigthseeing i Everglades med sine skumle krokodiller. Det gjør sånn at haugen med klær jeg vil ha med bare vokser og vokser og kofferten blir tyngre og tyngre. Nei, jeg må nok gå over med hard hånd og fjerne litt, men jeg har også funnet ut at litt av redningen blir en liten koffert som kan taes med inn i flyet. Da slipper jeg unna med litt av vekten :)

Ønsker dere alle en riktig god sommer og god ferie til dere som skal ha det.
Ha det fint alle sammen
Klem fra 
Trude :) 

Bildene og informasjon om cruiset i dette innlegget har jeg tatt meg frihet og lånt fra nettestedet http://www.royalcaribbean.com/

7 kommentarer:

 1. Ja, det nærmer seg nå, Trude:)
  Skjønner godt at du ser frem til denne fantastiske turen. Det blir helt sikkert veldig kjekt.
  Nå må du ikke ta med deg så altfor mye i kofferten... Det er sikkert mye fint å kjøpe på turen, og billig er det også!!!

  Ønsker deg og dine en riktig god tur!
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Oj! Det blir litt av en ferie :-) Herlig! Gemalen og jeg var på cruise med Jewel of the seas, og det er litt samme greia - en herlig tur hvor du føler at du blir bortskjemt av dem som jobber der. Tror det var bare 4 timer i døgnet de ikke serverte mat :-P

  Kos deg masse, Trude - klem Siv

  SvarSlett
 3. Det høres helt fantastisk ut! Kos dere masse.
  Klem

  SvarSlett
 4. Åhhhhhh... Så deilig!!!! God tur og kos dere masse!!!

  SvarSlett
 5. For en opplevelse,,,ønsker deg ei herlig uke,,,,kos deg.
  Anne

  SvarSlett
 6. Herlig hørtes det ut, god ferie og god sommer:-). Selv er vi 5 uker på "hytta" i Spania:-), ikke så ille det heller! Hils gratulanten:-)

  SvarSlett
 7. Åååå!! Så herlig det høres ut!! *Misunnelig!*
  Gleder meg allerede til ferie oppsummeringen når du kommer hjem :0)
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin