torsdag 10. februar 2011

KVELDSSTEMNING

I dag er det kveldsstemning her på Bluggi Buggi Blogg.
Stearinlys, mørke ute og mørke velourgardiner er for meg den perfekte kveldskos. Ja, du så rett, velourgardiner. Har arvet de av mor og jeg bare digger de :)


Ikke mindre enn 32 stearinlys blir tent hver kveld.

I hver krok står det et par stearinlys som lager et koselig stemningslys. Etter at alle lysene er tent kryper jeg opp i sofaen og koser meg med et håndarbeid. Mmm, kose kose kos.  Fargene gjør at rommet får et litt mystisk preg.

Men, det er ikke bare mystisk og mørkt i stuen min om kvelden. Noen lyse kroker er der også.

Er det meg som er helt tussete eller er det flere der ute som tenner "tusen" lys og koser seg glugg ihjel hjemme i sin egen stue om kvelden?


Til deg som ikke har meldt deg på Give Awayen her på Bluggi Buggi Blogg er det bare å trykke her eller på bildet over så kommer du inn på siden. Så da er det bare å ønske deg velkommen til å prøve lykken :)

Ønsker dere en koselig kose kveld og benytter samtidig anledningen til å ønske dere en god helg.
Klem
Trude :)

16 kommentarer:

 1. Så koselig kveldstemning i stuen din! Stearinlystenningen har dabbet litt av etter jul, men skal jammen sørge for å få tent maange lys i kveld:-)

  Klem

  SvarSlett
 2. Koselig med lys ja,,,,jeg tenner og flere hver kveld,,,men ikk elike mange som deg,,,,jeg syntes det var så koselig at du har bøker litt rundt omkring,,,,det skaper en fin stemning og bøker jo dekorativt i seg selv,,,,lur ide,
  Kos deg,,,,her er det også nysnø og allerede skumring....og jeg som er klar for våren.
  Anne

  SvarSlett
 3. Så koselig stemmning det var hos deg. Tenner masse lys om kvelden her også, i dag er det overskyet og snøvær, så har vært mørkt nesten hele dagen. Da er det koselig å kunne være inne og tenne lys.
  Ha en fin dag videre!
  Klem T

  SvarSlett
 4. Så kjempekoselig inne hos deg. Ja, her også tennes det masse lys hver kveld. Det er så koselig og nå er det jo ikkje noe særlig å vere ute heller iallfall ikkje her ! Ha ein fin kveld.

  SvarSlett
 5. Jeg tenner lys hver kveld, men ikke så mange som deg, for jeg sitter alltid på kjøkkenet, men på hytta, der er det mange tente:O)
  Nydelige bilder hos deg, så virkelig koselig ut!
  Nyt kvelden med tente lys! Klem fra meg;)

  SvarSlett
 6. Så stemningsfullt og fint hos deg :o)
  så ser jeg at du har nå mange koselige bøker også!!

  Ha en fin kveld :o)

  SvarSlett
 7. Så koselige og stemningsfulle bilder!! Jeg har det på samme måte, koser meg glugg ihjel med levendelys, et interiørblad og te i koppen! Kose, kose, kose;)!

  Ha en herrrlig kveld=)!
  Klemmer!

  SvarSlett
 8. Tennes endel lys her også men du har flere...på hytta derimot er jeg borti 40 tallet:))
  Herlig stemning i bildene dine...skjønner du koser deg:) Her er det fyr på peisen og kos...
  Nyt kvelden og klem fra meg:)

  SvarSlett
 9. Koselig hos deg, Trude!
  Slike gardiner har jeg også hatt. Fiiine:)))

  Nyt kvelden
  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Så koselig du har det!
  Klem fra Igi

  SvarSlett
 11. Liker velourgardiner jeg også :-)
  Koselig hos deg !

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 12. Ingen ting gir så koselig stemning som tente lys, her hos oss tennes det hver kveld òg. Jeg synes det er fint med velourgardiner, det luner så godt. En veninne av meg har i stuen sin i en mørk beige farge, og jeg synes det er så koselig.

  Ønsker deg en flott fredag, klem ann helen.

  SvarSlett
 13. I kveld har jeg vært litt beskjeden i lystenningen.. Bare 14 stearinlys tent for øyeblikket.. Men når jeg først setter i gang, så har jeg 40 stearinlys totalt tent i stuen!!! *hehe* Er helt tussete etter levende lys, som du sikkert skjønner ;) Men min stue er på langt nær så koselig som din...

  Ha en flott helg, Trude!!! Og gleder meg til å se det ferdige sjalet ditt med alle de små blomstene

  SvarSlett
 14. Å for en nydelig stemning.. Jeg elsker lys og tenner også mengder :)

  Ønsker deg en skjønn helg!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 15. Koselig stemning hos deg! Tror nesten jeg overgår deg. Tenner 38 lys til vanlig. Når jeg har gjester tennes også parafinlampene, lysestakene på pianoet, stearinslysene i taklampene - og folk svimer av - av all varmen det lager...Det går en formue i telys, kubbelys og stearinslys.
  Ønsker deg en ny fin uke!
  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 16. Er det sølvspray du har brukt på det store speilet? Jeg har helt likt, bare mørkebrunt. :-) Vurderer å male det hvitt, men har ikke helt funnet pågangsmotet til det enda. Sikkert enklere å spraye det. ;-)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin