fredag 25. februar 2011

FUGLEPERSPEKTIV

Tenk å vært en slags fugl som så livet i fugleperspektiv. Sett litt fremover og litt tilbake og fått et fullstendig overblikk over hva som skjer med en. Vi kunne vært litt forberedt på hva som kommer der fremme og lettere lagt bak oss det som skjedde der bak, fordi vi kunne se at det ender godt en gang der fremme likevel.
Vi kunne fløyet litt frem i tid og sett hvordan vi best kunne håndtere problemer vi er oppi i nåtiden slik at vi oppnådde det beste resultatet. Vi kunne prioritert tiden vår bedre, sett hva som var viktig å bruke tid på og hva vi ikke trengte å bruke tid på. Brukt den på det som var viktig og ikke på det uviktige som  uansett hva en gjør så går det bra der fremme likevel. Noen ting er jo "ment to be", men vi ser det ikke fordi vi ikke klarer å se fremover. Vi kunne prioritert tiden vår bedre. Vi kunne kanskje sett at det var unødvendig å jage hit og dit for å få med oss mest mulig på kortest mulig tid. Kanskje vi til og med hadde sett at vi var lykkelig likevel, kanskje lykkeligere....


Dette var tanker jeg fikk når jeg tok dette bildet en gang jeg var i New York. Jeg står på toppen av Empire State Building og har fugleperspektiv over byen. Det var så spesielt å stå der oppe, fikk en helt spesiell følelse som fikk meg til å tenke over ting i livet.

Jeg har begynt på bacheloroppgaven min. Den handler om kjøpesenter. I den forbindelse leste jeg i en amerikansk bok om shoppingsenter at vi er blitt mer opptatt av å bruke tiden vår på familielivet, hobbyene våre og fritiden vår og at vi ikke lenger er så villig til å bruke tiden vår på shopping. 
Hva mener du?
  
Ønsker dere alle, uansett shopping, familie, hobby eller hva du prioriterer, en riktig god helg.
klem fra
Trude :) 

PS. Bli med på Give Awayen min. Trykk her og du er inne på siden hvor Give Awayen ligger.

8 kommentarer:

 1. Heisann:)
  Ja jeg gleder meg til flytting til Trondheim, og ikke minst å innrede hjemmet:))
  Flott bilde tatt fra Empire State Building:) Var der selv for noen år siden, men fikk ikke nyta utsikten jeg da...høydeskrekk!!!

  Ønsker deg en flott helg:)
  Klem Marianne

  SvarSlett
 2. Kloke ord og stilig bilde=)! Jeg er ikke begeistret shopping, må ha en liste klar, inn og ut raskest mulig;)! Men bruktbutikker kan jeg vandre rundt i en hel dag;)!

  Ha en herlig helg!
  Klemmer!

  SvarSlett
 3. Stilig bilde:))
  Hva man er mest opptatt av, handler vel litt om hvor man er i livet....som småbarnsmor var jeg meste opptatt av barna og nå kan jeg gå i shoppingsenter i timesvis:) og være opptatt av familie:)
  Ha en fin kveld, klemmer fra meg:)

  SvarSlett
 4. Vel jeg har ikke tid/finner ikke tid til å gå på kjøpesenter. Nettbutikker passer best for meg.
  Klem

  SvarSlett
 5. Hei.
  Ord til ettertanke her. Jo jeg er glad i shopping, dvs. jeg er glad i jakten etter den tingen som jeg innbiller meg gjør meg lykkelig. Jeg var nok mye mer shopper før. Nå liker jeg like mye å gå å se, få ideer og lete. Jeg liker enda jakten etter det billige. Vet ikke alltid hva jeg er ute etter, men jeg vet det når jeg ser det:))
  Dessuten kommer det an på dagsformen og årstid.
  Ha en strålende helg.
  Klem:))

  SvarSlett
 6. Stilig bilde og kloke ord. ha ei flott helg.

  SvarSlett
 7. Hei:-), stilig bilde! Jeg tror det er mulig med begge deler jeg:-). Lykke til med oppgaven og ha en fin helg!

  SvarSlett
 8. Dype tanker hos deg, men jeg tror jeg er gla jeg ikke kan se fremover. At jeg ikke vet hva fremtiden bringer i det jeg må ta noen valg.
  Så gøy bachelor oppgave! Jeg brukte tidligere mye mer tid på kjøpesenter, shoppet også mer på nett før. Nå går det mye i bruktbutikker,ikea og handler det vi trenger på det lokale kjøpesenteret. Oppdager at jeg setter mer fokus på pris og kvalitet jo eldre jeg blir, og da liker jeg å se før jeg kjøper. Er også mer bevisst nå en før, på hva jeg handler. Mindre bomkjøp ;0) Blitt mer voksen kanskje? *Smile*
  Kos deg med oppgaven!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin