mandag 11. januar 2010

PÅ`AN IGJEN.


I dag bar det tilbake til skolebenken igjen. Er midt i et studie på tre år på BI.
Har en blandet følelse rundt det denne gangen. Føler meg egentlig sliten fremdeles etter høstens heseblesensende lesing som fikk skuldrene til å henge oppunder ørene. De henger fremdeles der de.
Samtidig gleder jeg meg til å gå videre, se målet komme nærmere og å være på vei. Heldigvis er vårsemesteret litt lengre enn høstsemesteret så det blir ikke fullt så heseblesende. Også er det flere fridager om våren og ikke minst så går vi mot lysere og varmere tider. Solen har snudd og våren og sommeren nærmer seg. Riktig nok er det flere måneder til, men vi må jo tenke positivt ;)


I innlegget mitt i går sa jeg at jeg hadde kjøpt meg stoff på Stoff og Stil. Jeg ser at utifra alle (de flotte) kommentarene er det nå mange som venter på resultatet av min sy inspirasjon. Jeg kjente at prestasjonsangsten snek seg innpå meg så i går kveld satt jeg pliktoppfyllende og sydde i flere timer, men jeg storkoste meg. Takk for at dere sparket meg igang. Har nemelig vært en smule handlingslammet hele ferien og bare ladet batteriet opp. Så nå blir det lesing, sying og blogging som står i fokus her.

Ha en fin dag.

Trude :)

9 kommentarer:

 1. Det er alltid tungt å begynne igjen etter en lang ferie!
  Det er så mange andre ting man har lyst til å gjøre,ikke sant.
  Stå på, Trude. Før du vet ordet av det er du ferdig med studiene!!!
  Fin kveld til deg.
  Klem Tove

  SvarSlett
 2. Har selv gått på BI...og hadde en fantastisk studietid der :) Håper motivasjonen kommer :) Bare for å gi deg enda litt mer prestasjonsangst...jeg gleder meg til å se resultatet fra syingen din ;) Har jo sett noe av det du har laget her...og du er veldig flink! :) Ha en fortsatt fin kveld :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 3. Tusen takk for koselig kommentar inne hos meg! Jeg står enda på lading, kommer seg vel med tiden ;0)Blir spennede å se hva du lager! Kos deg med syingen og studiene!!
  *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 4. Lykke til med vårsemesteret!!! Husk å slappe av imellom slagene, slik at du ikke får deg nye skulder-øredobber;)! Ja, nå gleder jeg meg til å se resultatet av stoffene du har kjøpt;)!

  Nyt uken!

  Klemmer!

  SvarSlett
 5. Lykke til med studier!!
  Nå går det jo mot vår og allting er lettere på denne tiden :o)

  Ha en fin tirsdag :o)

  SvarSlett
 6. Lykke til, både med studier og syprosjekter!
  Klem J.

  SvarSlett
 7. Tusen takk for dine koselige kommentarer:)
  Skulle skrive hos deg igår, men har en PC som plutselig slår seg av når det passer den, og den gjorde jo det midt i innlegget:)

  Ønsker deg riktig lykke til, synes det står stor respekt av å studere i voksen alder, min hjerne er som en sil, så tror ikke mye hadde festet seg der!


  Selvsagt får man litt prestasjonsangst med masse stoff, men du må da være typen som tar det og på strak arm:)) Blir sikkert noe virkelig koselig, skal du se. Er kjekt når meterne ligger ubrukt og venter på gode innfall:)

  Ha en fin tirsdag:)

  Mariann og hundene...

  SvarSlett
 8. Det er bra du tenker positivt, jeg er glad det går mot sommeren ja, kan nesten ikke vente:-). Lykke til videre du! Skal heie på deg:-)

  SvarSlett
 9. Det er slitsomt med studier, men akk så deilig når de tre årene er ferdige. Ønsker deg masse arbeidslyst og at du klarer å trekke pusten innimellom og slappe av. Deilig å koble av med håndarbeid og blogging også ;-)

  Ønsker deg en fiiin onsdag
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin