lørdag 9. januar 2010


For to dager siden dukket Rom 123 opp i postkassen min, men på grunn av frosne rør og masse arbeid med å få orden på det måtte bladet vike. Sent i går kveld fikk jeg tid til å lese det og ble kjempe inspirert til å sette igang og sy. Så i dag har jeg vært på Stoff og Stil og kjøpt masse fine stoffer på salg og gleder meg stort til å sette igang. Kanskje resultatet blir noe som kan blogges om senere.
Ha en fin kveld der ute.

Trude :)

14 kommentarer:

 1. Oi..oi...oi... Dette bladet kjøpte jeg i dag!! Gleder meg til å lese det!!! Kos deg videre :0) *God helg klem*

  SvarSlett
 2. Det blir spennede å se hva du fikk inspirasjon til :-)

  SvarSlett
 3. Å, en abonnent til. fikk også dette bladet til jul, og synes det er litt annerledes og bra. Litt forskjellige stiler, ikke bare grått og hvitt, samt endel fikse løsinger. kos deg under pleddet når rørene er tint, så blir det spennende å se hva de blir uttav syprosjektene. Skal på stoff og stil til uken og håper det er mye fint igjen ennå:-)

  SvarSlett
 4. Da gleder ejg meg til å se hva du skaper av stoffene dine.

  Håper du har en fin søndag

  SvarSlett
 5. Så spennende ...gleder meg...jeg venter og følger med..

  ha en fin søndag.:

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 6. Oh så spennende med sy prosjekter!! Gleder meg til å se resultatet=)! Så godt å høre at det er andre enn meg som ikke er skrudd riktig sammen;), ikke for varmt og ikke for kaldt, men akkurat passe;)!!

  Nyt søndagen=)!

  Klemmer!

  SvarSlett
 7. Spennende med litt inspirasjon, ikke at jeg tror du mangler det akkurat:) Det virker da slett ikke sånn:) Men moro å lete, da..

  Misunner deg litt at du fikk vært på stoffsalg, kunne gjerne tenkt meg MASSE herlige stoff, kroklisser, you name it:)

  Men det får nok bli en annen gang, det...

  SvarSlett
 8. så kjekt ;) stoff og stil er rett og slett fantastisk, jeg må styre meg for ikke å kjøpe MYE jeg ikke skal ha når jeg er der,,,
  Har nemlig fullt arbeidsrom allerede.
  stappfullt faktisk.
  Ha en fin søndag,
  Gleder meg til å se hva du tryller fram...

  SvarSlett
 9. Glemte å si ikke stress med mønster til kjolen, ta det når du har tid:-) Takk for koselig kommentar på bloggen min:-) (Er ikke vant til fra Wordpress og annen blogg å svare tilbake på motsatt blogg, men heller på samme tråden, så derfor litt sent svar fra meg;-) )

  SvarSlett
 10. Hei Trude. Er det ikke deilig å finne inspirasjon og lyst til å hive seg rundt med spennende oppgaver?! Hva skulle vi gjort uten magasinene spør jeg. Man blir jo helt avhengig.

  Flotte dager i januar. Jeg koser meg for tiden.

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 11. skal bli spennende å se hva du lager :-)
  Trasig med frosne rør, her har vi et frosent do....Temperaturen var nede i -27 igår så da frøs det- Heldigvis virker alt annet og vi garderer oss med å la det stå og renne noen kraner om natten.

  Ønsker deg en fiiin kveld !
  klem, nostalgia

  SvarSlett
 12. Kjekt med litt inspirasjon!
  Gleder meg til å se hva du tryller frem!!!
  Ha en fin kveld!
  Klem Tove

  SvarSlett
 13. Kanskje eg må kjøpe dette bladet nå, kjøper det av og til. Heldige deg som bor i nærheten av Stoff og stil. Benytter anledningen til å handleder når eg er i Bergen. Ha ein fin dag.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin