fredag 27. august 2010

UTEN MÅL OG MENING

Her hos meg er det fullstendig bloggtørke og jeg kan bare beklage til dere som evt skulle venter på nye innlegg her på Bluggi Buggi Blogg. Og hva kan man gjøre med det?? Det er ikke lett når bloggtørken setter in, huff.

I dag har jeg gått igjennom gamle bilder jeg har lagt over på cd`er. Grunnen var at jeg IKKE gikk forbi Expert her om dagen, men heller gikk innom og la fra meg masse penger jeg i utgangspunktet ikke  hadde. Det jeg gikk ut av butikken med var en ekstern harddisk og høytalere til pc`en.


To små høytalere,

Huffamei, er det mulig??? Meeeen, så var det jo kjekt og da...helt til jeg så hva som stod igjen på kontoen. Det verste er at jeg overså det fullstendig i min iver etter å få installert disse nye vidunderene jeg hadde kjøpt. Og det aller verste er at jeg fremdeles ignorerer det helt. Hva skjer, er jeg blitt helt økonomisk uansvarlig??? Nja kanskje litt, men svaret ligger i at jeg fikk et brev i postkassen og det var fra Statens lånekasse. Studielånet er underveis og det var her det hele begynte. Jeg jompet inn i butikken fordi jeg jo hadde fått lån, og ignorerte fullstendig at det ikke var kommet inn på kontoen enda. Så da sitter jeg her med "mykje lyd og mykje plass på pc`en" uten en eneste krone.


en sub (gir god basslyd)

Jaja, sånn er livet...mitt ihvertfall. Jeg er av den spontane typen som hopper ut i ting og tenker etterpå (blitt litt bedre med årene, men..). Og sånn går no dagan.
Foruten herlig lyd og god plass til lagring, som er kjekt i seg selv, har jo det hele fått meg til å blogge et innelgg denne gangen også og det er supert i en bloggtørke periode :)


og en liten ekstern harddisk som gir mer lagringsmuligheter.

Og hvis jeg setter på god musikk som kommer fra små små høytalere med masse lyd, tenker på en liten ekstra lagringsboks med masse plass og i tillegg åpner det lille fryseskapet mitt som er stappfullt av godsaker som skal serveres til koselige middagsbesøk i dag og på søndag, ja, da har jeg det så strålende bra at selv uten penger noen dager går det helt fint for min del :)

Ønsker dere en strålende helg alle sammen
Klem fra
Trude :)

9 kommentarer:

 1. Det er helg hvert øyeblikk, så da er det bare å kose seg og la den tomme kontoen bare ligge der og gremmes:D
  Tenker du har lyd og lagring nok til ei flott helg!!
  Klemmings fra meg;)

  SvarSlett
 2. Penger er ikke alt - og det høres ikke ut som om du skal sulte ihjel heller :-) Og så lenge du vet at det er penger på vei, så.... ;-) Ekstern harddisc har vi hatt i mange år, og det er rett og slett genialt. Alle bilder blir med jevne mellomrom lagt over der - og skulle en av husets pc'er krasje, så mister vi i alle fall ikke bildenen :-D

  Ha ei flott helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 3. hehe:) Herlig..nyt lyden av vakker musikk. Det kommer jo penger:)
  Ha en deilig helg, klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Du får sikkert mye glede av tingene du har kjøpt, så kos deg med musikk og middagsbesøk til pengene strømmer inn:)
  Ha en fin helg
  Klem Tove

  SvarSlett
 5. Hei.Kos deg masse med musikken å ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 6. Kære Trude, tænk dig rig så kommer pengene til dig, det fungerer faktisk sådan!

  Jeg venter gerne på dine indlæg og jeg er sikker på at de snart flyder fra din pc!

  Stort kram
  Helle

  SvarSlett
 7. Tusen takk for hyggelige og varmende kommentarer, har ikke vært flink å svare noen, dessverre! Uff, sliter like mye enda, jeg, men må jo komme seg litt videre. Ja, pengene forsvinner, det er sikkert, enten til nyttige eller unyttige ting! Jeg fant litt terapi i Netthandel, og kan ikke akkurat kalles lurt, men det har vært litt avbrekk. Har ihvertfall noen OK ting til jul:)

  Ha en fin lørdag!

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 8. Glad for ett livstegn fra deg, og kjenner meg igjen i den spontaniteten:-)... snart er pengene på kontoen igjen!! Takk for lykkeønsker, det ser ut til å gå veien dette:-). Ha en finfin søndagskveld med lyd og space:-).

  SvarSlett
 9. He he kan ikke annet en og flire av deg og det kaoset du har rotet deg inn i :):) Du får trøste deg med det at etter regn kommer alltid sol...og når solen skinner skal du se at du virkelig setter pris på din iver...
  Ha en fin bloggtørke tid da :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin