fredag 9. juli 2010

TILBAKE TIL VIRKELIGHETEN

Ja for det er vel det som skjer når man kommer hjem fra en flott lang ferie, og det er ikke bare bare. Det er litt over en uke siden jeg kom hjem og jeg har slitt med å komme igang med ting og tang, blandt annet blogging. Det er som om jeg har vandret rundt i et vakum av opplevelser som skulle førdøyes og en god utslitt følelse.

Som en start på ny bloggetid og nye bloggemuligheter vil jeg starte med å avslutte ferien min med et oppsummerende reisebrev.


Ferien startet i London. Siden vi likevel måtte mellomlande her bestemte vi(meg,min datter og min mor) oss for å tilbringe et døgn her på veien til Gran Canaria.
Planen var å gå på Madame Tussauds på formiddagen og Mamma Mia på kvelden. Etter å ha styrt mye rundt for å i det hele tatt finne retningen vi skulle i og billetter til Madam Tussea, ble skuffelsen stor når vi med billettene i hånden stod foran stengte dører. En lang rundtur ble igjen tilbakelagt for å få tilbake pengene for billettene. Det ble til slutt tid til en liten tur til Buckingham Palace.

Den lille skuffelsen på dagen ble erstattet med et fantastisk show om kvelden. Vi var glad for at vi hadde bestilt billetter før vi dro hjemmefra for salen var fullstappet av glade mennesker. Mamma Mia var fantastisk og med et så livlig publikum var kvelden fullkommen og London døgnet var en seier.


Dagen etter traff vi resten av familien vi skulle reise med ( som for øvrig ikke er de tre transversittene nederst til høyre ;)) og ferden gikk så videre til det endelige reisemålet som var Arguineguin på Gran Canaria.


Formålet med denne reisen var at vi skulle i bryllup til min niese som jeg tidligere har fortalt her og her på bloggen. Før det store brylluppet var det utdrikningslag. Det hele startet med en herlig båttur ombord i en flott Yat og disse to karene var kapteiner ombord.


Midtveis stoppet de båten og man fikk mulighet til å bade og kose seg med både bananbåt og vannjett. De fleste ombord prøvde seg på vannjett og som den fartselskeren jeg er måtte også jeg prøve meg på det, kjempegøy.
Etter mange timer ombord i båten måtte den stakkars bruden rundt på stranden og smøre solkrem på ryggen til folk ikledd basta kjørt, kokkosnøtter som overdel og med et lite haleheng av bokser hengende etter seg, vi hørte alltid hvor hun var ;)


Det ble så en pause for litt hvile, en forfriskende dusj og litt tid foran speilet, før vi fortsatte kvelden hos venninnene til bruden. Her var det laget til langbord og noen av jentenes kjærester hadde laget deilig mat til oss. Ut på kvelden hørte vi sang fra nabohagen nedenfor. Alle damene løp bort til kanten og der nede stod alle mannfolkene med brudgommen foran og sang Kjærlighetsvisen av Halfdan Sivertsen.
Sååå romlemantisk :)
Mennene ble med resten av kvelden som endte med pub vandring ut i de små timer. En flott opplevelse.


Det ble mange deilige late dager på stranden. Temperaturen lå omkring 30 C og det var en deilig frisk vind som gjorde varmen utholdelig. Om kvelden kvelden kunne temperatur være på rundt 21 C og med denne vinden i tillegg kunne det faktisk kjennes litt kjølig.


Bryllupsdagen kom og sermonien gikk som den skulle. Hun sa ja og han sa ja, ringer ble satt på feile fingre og allt var bare fryd og gammen.


Etter kirken ble det middag med høy "shampagneføring" , nydelig matservering med initsialene til brudeparet på tallerkene og flotte sanger og taler.
Det ble en minnerik kveld som brudeparet var kjempe fornøyd med og vi gjester hadde storkost oss. En ny dag som avsluttet ut i de små timer.


De neste dagene ble fylt med nye opplevelser, god mat og en del shopping.Damen nederst til høyre lager smykker. Vi kjøpte hvert vårt armbånd og da vi skulle gå stoppet hun oss og laget hvert vårt halssmykke som hun ga oss i gave.


En av de siste dagene dro vi i leiebilene våre opp i fjellene for å få se mer av Gran Canarias natur. På veien stoppet vi for å oppleve en kamelsafari. På bilde holder guiden på å gjøre i stand kamelene som skulle frakte oss en liten tur på ca 20 min. Vi lo og koste oss og hadde det skikkelig gøy. Vi ble enig om at dette var verdt pengen og at vi hadde hatt en skikkelig gøy opplevelse.

Da vi kom tilbake til bilen var opplevelsen plutselig snudd på hodet, vi var blitt robbet. Låsen på ene bilen var dirket opp og alle veskene som lå i det lukkede bagasjerommet var borte. Ja vi var nok litt naive som trodde vi kunne legge veskene i bilen, men så hadde vi gjort likevel. Det var en skremmende opplevelse. Allt var borte. Mobiler, ipods, bankkort og mye mye mer. Jeg tror jeg kan si med sikkerhet at vi alle kjente frysninger nedover ryggen. Alle kort og mobiler ble stengt med en gang og heldigvis hadde vi alle forsikringer, men opplevelsen var grufull og henger i fremdeles.Vi hadde to valg. Vi kunne reise tilbake til hotellene våre og sitte der og sture eller vi kunne fortsette turen videre over fjellene. Vi valgte det siste. Det ble en flott tur som etterhvert fikk den grusomme opplevelsen litt på avstand. Det var noen fantastiske fjell og nydelig natur og med en mye friskere luft enn nede i lavlandet.Dette bilde, tatt på et av de høyeste flelltoppene vi var på, med Teide,Tenerife langt bak i bakgrunnen og min datter i hopp i front blir avslutningen på en flott ferie med en lite kjekk hendelse på slutten. Oppsummert er vi likevel strålende fornøyd med flotte opplevelser som vi kommer til å leve lenge på :)

Ferieklem fra

Trude :)

11 kommentarer:

 1. Ah guri nå ble jeg reisesyk gitt :)

  Høres ut som om dere har hatt en fantastisk ferie :))

  Klem Christin

  SvarSlett
 2. Hei. Så mange flotte bilder og flott reisebrev. Deilig med ferie og deilig å gjøre noe anna enn til vanlig. Synd at dere blei utsatt for stjeling, det er nok best å ha verdisakene på seg ja. Men så flott at dere klarte å forsette turen allikevel. Ja, alltid litt sonn vanskelig å komme i gang igjen etter ein ferie. Vi drar snart vi også. Ha ein flott dag. Klem fra Sigfrid

  SvarSlett
 3. Jøje meg for en flott ferie med herlige opplevelser!
  Kjenner det er lenge siden jeg var på tur;)

  Ha en flott kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 4. Hei.Tusen takk for reisebrevet.Kjempe koselig.Riktig kjempe ferie.Nydelige bilder.Ha en riktig fin Sommerhelg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 5. Så koselig reisebrev, men ikke så koselig at dere ble robbet - så ekkelt!

  Koselig blogg du har ;)

  SvarSlett
 6. Mange fine og personlige opplevelser som sikkert sitter igjen etter en slik tur,,,,og som sikkert overskygger den ekle opplevelsen med å li robbet.
  Blir jo også litt ekstra jobb utav n slik opplevelse, da alt må ordnes opp i.
  Høres stort sett ut som en super opplevelse for dere alle tre.
  Ha en fin helg.
  Anne

  SvarSlett
 7. å for en deilig ferie da ;)
  selvfølgelig utrolig kjedelig med veskene, men håper alt ordnet seg og at det er ferdig med det liksom.
  Ha en nydelig sommer fortsatt.
  Hadde vi bare fått litt sol her så hadde alt vert perfekt ;)

  SvarSlett
 8. Herlig reiseskildring, Trude!!! Kjipt med innbruddet i bilen, men materielle ting kan alltids erstattes ;)
  Gran Canaria er en fantastisk øy som har mye mer enn bare strand og restauranter ;)
  Fortsatt god sommer!!

  SvarSlett
 9. For et herlig reisebrev fra deg :-) Høres ut som om dere har hatt det helt topp, bortsett fra at dere ble frastjålet det meste - håper det positive overskygger det negative. Fine og artige bilder :-F

  Ha ei flott helg og klem fra Siv

  SvarSlett
 10. For en flott ferietur dere har hatt(sett bort i fra uhyggen med å bli fra stjålet tingene...)!!

  Ha en flott helg videre!
  Klemmer!

  SvarSlett
 11. Høres ...og ser ut til at dere har hatt en flott ferietur med masse opplevelser!!
  Kjedelig med tyveriet...og ekkelt!!

  Ønsker dere fine sommerdager Trude

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin