fredag 26. februar 2010

BRUKTHANDELKJØP

På bloggen Nostalgias verden som du kan besøke her utfordrer Nostalgia oss til å vise våre beste bruktkjøp. Jeg tenkte jeg skulle ta utfordringen og her er mitt bidrag.


Her er mitt siste kjøp. En liten krukke med lokk. Likte den spesielt godt siden jeg er ute etter blåmønstret porselen som jeg skal pynte hyllen min på kjøkkenet med.


Her er et av mine eldste kjøp. En koksbøtte som jeg kjøpte i Danmark for 10 år siden. Jeg har sett der er andre som har vist slike her i Blogglandia og at det er blandede følelser rundt den siden den er i kobber, men jeg er glad i den som den er.


Denne lampen er et av mine mest fornøyde kjøp. Den henger i gangen min og passer supert der etter at jeg sparylakerte den i hvitt. Den var opprinnenlig gullfarget med spettede svarte flekker.


Veldig ofte faller jeg for det litt nostalgiske når det gjelder ting og tang, men jeg er også litt fasinert av retro stilen. Denne fant jeg på Fretex gjemt på en av de nederste hyllene. Jeg sjekket prisen og fant ut at det måtte være veldig billig. 25 kr. Da jeg kom i kassen og skulle betale ble damen bak disken helt oppgitt. "Jammen var du heldig nå for denne må være feil priset. Den skulle kostet minst kr 250. Jepp, så da ble den plutselig enda finere og jeg enda gladere ;)


Så var det denne stolen som ble kjøpt for ca 8-9 år siden. Da jeg kjøpte den var det meningen at jeg skulle trekke den om og jeg hadde store planer. Jadda jadda, så gikk tiden og uker ble til mnd og år osv. Og nå har den også fått et nytt teppe på, men jeg har bestemt meg. Stolen skal ut for salg. Jeg vil ikke ha den mer. Den har en skrue løs i ene siden av armlene  som ikke er noe problem å fikse, men jeg prioriterer den ikke.
I et neste innlegg skal jeg fortelle om min nye sofa som ikke ble min likevel og hvorfor jeg nå skal selge tre lenestoler som jeg vil ha ut av stuen.

Ha en god helg.

Trude :)

15 kommentarer:

 1. hei på deg.
  flotte brukt kjøp du har gjort.
  å det er så gøy å gå på loppis og bruktbutikker..
  ha en fin fredag.

  SvarSlett
 2. Så mye flott!! dette var jo skatter det! fikk veldig lyst til å besøke Gunda( containergirl) nå....der finner jeg alltid noen skatter:-)

  Ha en fin fredag:-)

  SvarSlett
 3. Så kjekt at du tok utfordringen min !
  Kjempefine skatter du har fått med deg hjem, og så gøy når man får tak i slike ting som kannen :-)
  Lampen ble kjempefin som hvit ! Gleder meg til loppissesongen er igang igjen, ikke lenge til nå ;-)

  Ønsker deg en fiiin helg !
  klem, Nostalgia

  SvarSlett
 4. Så mye fint! Likte veldig godt den lysekronen!

  Ønskerdeg en riktig god helg!

  KLem

  SvarSlett
 5. Hei.Virkelig kjempe fine ting.Elsker det gammle.Ha så mye gammelt hær på gården så det er ikke så ofte jeg er på bruktbutikk og loppis.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil..♥♥

  SvarSlett
 6. Hei. Så mange fine ting. Jeg har en akkurat lik krukke som deg - de er kjempe fine. Stolen og hekle teppet er også veldig fine.
  Håper du får en fin helg.

  Klem Igi

  SvarSlett
 7. Skal si du har gjort noen kupp:)) Den kobberbøtta har jeg også. Fikk den av min gamle mor for mange år siden...har litt blandede følelser for den men den er nå ikke blitt kaastet:)
  Flott fredag til deg, klemmer:)

  SvarSlett
 8. Stilige, og artige bruktfunn:) Og lampen er jo bare herlig!

  Ønsker meg sånn også, jeg..Og den lenestolen du har, leverte jeg jammen til fretex på den tiden, er den min??? Er trekket under litt rustbrunt?

  Likte så godt stolen, og den var nett og god å sitte i, men så ble det flytting, og ting og tang måtte ort, men den stolen var jeg såå glad i:)

  Riktig koselig "bestemors stol"!

  Ha en flott helg!

  Klem fra Mariann og hundene!

  SvarSlett
 9. Jeg er så glad i blått og hvitt, og den øverste var lekker! Koksbøtta var også skikkelig stilig! Lampa og...herlig å se alt;)
  Ha en god kveld og klem fra meg;)

  SvarSlett
 10. Flotte ting:-)....og kobber er på vei "inn" igjen det!

  SvarSlett
 11. Hei, hei. Så mange fine bruktkjøp. Ei slik kobberbøtte har eg også og syns den er fin. Lampen var stilig også. Ha ei riktig god helg.

  SvarSlett
 12. Hi Trude
  Flotte bilder og du har mange fine bruktkjøp,der er jeg veldig dårlig, men ting som vi har arvet, de har vi hatt vare på endel bbåde hjemme og på hytten...
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem Linda

  SvarSlett
 13. Masse gode bruktkjøp her, ja!
  Likte veldig godt kannen, jeg. Og skal si du var heldig med den prisen!!!

  Ha en fin helg, Trude!
  Klem Tove

  SvarSlett
 14. koselige saker!!
  denne krukken var så fiin!!
  Har fløtemugge og sukkerskål i make mønster til tekannen din!

  ha en fin søndag :o)

  SvarSlett
 15. For noen vakre gjenstander!
  Er svak for slike blå/hvite porselens saker selv, likte storveis den koksbøtta, lekker ❥❥❥
  Ønsker deg en strålende søndag!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin