mandag 15. februar 2010

BLANDEDE FØLELSER


Denne herlige gutten er min sønn og jeg legger ut bilde av ham i dag fordi han skal ut og reise. Han er blitt en voksen ung mann på 23 år som har klart å komme igjennom en fjorten dagers hard opptaksprøve til en skole. Denne skolen må han ha for å komme videre der han ønsker. I dag reiser han og skal være ute i havet langt borte i 3 mnd. Han kommer hjemmom i påsken, noe jeg kommer til å se frem til helt til han er hjemme her igjen.


Tårene triller når jeg sitter her og skriver. Ja jeg kommer til å savne deg masse min skjønne, snille sønn som jeg er så utrolig glad i.

Men jeg vet at dette er ditt største ønske og at det gir deg mulighet til å nå de målene du har satt deg. Det gjør meg så usigelig stolt av deg at du har så klare mål og at du har styrken som skal til for å klare det. Det er så utrolig godt å se at du har funnet din vei i livet.
Du opplever de mest fantastiske ting på dine reiser rundt i verden og du kommer til å få en stor opplevelse på denne turen også.
Vi ønsker deg en fantastisk tur. Ta godt vare på deg selv, vi venter og savner deg her hjemme.
Masse masse klemmer fra mamma og lillesøster.
Vi er utrolig glad i deg.


Og fra dette litt følelsesladede innelegget til:

Jeg har fått en award igjen. Denne gangen er det fra søte Lokki med den flotte bloggen Lev Livet Lett
Tusen takk :)Kopier awarden til bloggen.
Link til den personen som ga deg awarden.
Fortell 7 fakta om deg selv.
Velg 7 andre du vil sende awarden til.
Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de vet om awarden.

Mine 7 fakta om meg denne gangen blir litt fra hverdagen:
*Jeg har bestillt to nye sofaer
* Jeg gleder meg villt og uhemmet til de kommer hjem til meg
* Jeg har store planer for stuen min
*Jeg skal male om en del møbler
* Jeg har gitt bort hele reolen min til min sønn
* Jeg må kjøpe meg noe nytt som jeg kan ha bøkene mine i
* Jeg har kjøpt en nydelig lampe som jeg skal male om og henge opp over sofabordet
Så er det bare å finne tid til å få gjort allt sammen. Kommer nok til å blogge om det etterhvert som jeg får ting i orden.
De syv fine bloggene som fortjener en award er:
Hilsen fra Trude :)

24 kommentarer:

 1. Du har all grunn til å være stolt av sønnen din:) EN ung mann med klare mål:) Ungene har vi til låns, det er både trist og godt når de bestemmer seg for å stå på egne ben.
  Herlig barnebilde av ham:)
  Grattis med velfortjent award.
  Ha en flott mandag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Hei Trude:)
  Ja,du har god grunn til å være stolt av din sønn,herlighet hvor årene har gått og våre gutter er blitt "menn"Nydelige bilder, velfortjent award og tusen takk for at du vil dele den med meg.
  Ha en flott mandag og uke!
  Klem Linda

  SvarSlett
 3. Huff.. Sitter jo her med tårer i øynene selv, jo!!! Herlighet så fort som tiden går!!! Må være en fantastisk følelse av stolthet du bærer nå som han skal ut i den "store" verdenen!

  Ønsker deg fortsatt god mandag og en fantastisk uke!!

  SvarSlett
 4. ÅÅÅ kan skjønne dette er en tøff dag for deg.. men jammen har du god grunn til å være stolt av han... det kan være vanskelig når de reiser ut i den store verden og forlater redet sitt..

  Du skal se at tiden går fort etterhvert..

  masse klemmer Kerstin

  SvarSlett
 5. Skjønner godt at det ikke er lett og gruer meg til den dagen mine barn gjør det samme. Jeg må av og til bare minne meg selv om at de bare er til låns.. Det høres ut som en målbeist kar dette her og at han får oppfylt drømmene og målene sine.

  Ønsker deg en fin mandag kjære du :-)

  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 6. Skjønner at det blir haRDT når sønnen din reiser og skal være borte i 3 mnd. Men tiden kommer til å gå fort, vips så er han tilbake.
  Og som du selv skriver så er det viktig for å komme nærmere de mål han har satt seg.
  Jeg har ei venninne som har en sønn på 17 år, han er utvekslingsstudent i USA, jeg vet hun har det hardt til tider.

  Ønsker deg en finfin mandag!

  SvarSlett
 7. Hei Trude
  Så nydelige din sønn var som liten - han er det sikkert ennå. Så flott at han har klare mål og gjør noe for å stå på egne ben!
  Det er ikke lett å slippe dem, men du verden så stolt man er samtidig. Det er jo en del av livet.
  Tillykke med din award, den har du fortjent!
  Ha en flott uke
  xx
  Lene

  SvarSlett
 8. så vakker liten gutt... skjønner du kommer tiøl å savne han,- men vi må ikke glemme at de blir voksne.. ble litt nysgjerrig på hva han skal til med..?
  klemklem

  SvarSlett
 9. Hei Trude, kjenner alle de følelsene du beskriver, jeg har sendt 3 ut av redet, og det er likens hver gang. Min nest eldste er jo i USA, og det er alt for langt unna... men det finnes skype, og msn og facebook og...Så jeg trøster meg med å ha gjort så mye bra for de underveis at de nå er istand til å stå på egne ben. Ikke alle ungdommene som klarer det, så hver mest av alt stolt og se det som en del av livet... Ha en flott uke! Anne-Lise

  SvarSlett
 10. Åh for en skjønning :o)
  skjønner deg godt....de er jo alltid ungene våre!!
  Min sønn er også på sjøen...men er bare borte to uker om gangen! Vi må være glad når de oppnår målene sine !!

  ha en fin kveld

  SvarSlett
 11. ÅÅÅ, så skjønn. Du har all grunn til å være stolt av sønnen din. Det kan av og til være litt vanskelig at de blir så stor, ja voksne til og med. Men akk, vi har de bare til låns. Et rørende innlegg fra deg, og tusen tusen takk for Award (ser at jeg må tenkte litt her, det fulgte visst med noen spørsmål...)
  Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 12. Nydelig bilde av gutten din som liten :) Husker da jeg dro utenlands for en lengre periode første gangen....foreldrene mine trodde nok ikke på at jeg skulle dra før jeg stod der med kofferten og flybilletten i hånden ;) Selv om de var engstelige da, tror jeg de ble fryktelig stolt av meg for at jeg turte det :) Ha en fin uke skjønne deg! :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 13. Klart du kommer til å savne gutten din - men, på tide å "dra ut i verden" nå :o) OG så vet han jo at han alltid kan komme hjem igjen - og det er helt sikkert en trygg og god tanke!
  Lykke til til gutten din!

  Ha en fin uke!

  Hildegunn

  SvarSlett
 14. Kjære Trude!
  Kan skjønne det ikke er enkelt å sende avgårde sitt barn slik, samme hvor vokne de er!
  Men det er en glede å se godheten du ønsker han!
  Har lest et sted at et barn trenger to ting, røtter og vinger, det ser ut som om du har lykkes i å gi din sønn det!
  Ønsker deg en strålende dag kjære bloggervenn ❥❥❥
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 15. hei.
  ja vet åssen det der er,når de store barna blir selvstendige å finner sin vei,
  koselige bilder av han,ønsker han lykke til.
  gratulere med herlig gave under her.
  å takk for hilsen hos meg,koselig med nye bekjentskap,ble din følger jeg.
  ønsker deg en nydelig dag.
  klem fra sylvia

  SvarSlett
 16. Tusen takk for koselig kommentar og Award, snille du! Har hatt et eller annet plagsomt som gjør meg trøtt og sliten av ingenting, lite nattesøvn og leddsmerter som er så kraftige at tårene triller. Men det er kanskje kulden, derfor var det ekstra koselig nå!!

  Man må jo prøve å holde humøret oppe, men det er lettere sagt enn gjort noen dager:) Da er det godt å ha PC`n, for selv en biltur klarer jeg ikke nå. Satser på at det bedrer seg når det blir varmere i været:)

  Ha en flott dag, og takk nok en gang!

  Klem fra Mariann og hundene:))

  SvarSlett
 17. Fine gutten!
  Han kommer nok tilbake før du vet ordet av det.
  Det er bra at han har et klart mål for fremtiden.
  Men skjønner godt at du vil savne ham!
  Ha en fin dag!
  Klem Tove

  SvarSlett
 18. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min :-)

  For et år siden flyttet min eldste datter til Oslo, og jeg sørga skikkelig - det kjentes ut som om en bit av meg forsvant. Savner henne selvfølgelig enda, men det er godt å se at det man har gitt dem gjennom barndommen har gjort dem til gode mennesker. Det er også godt at se at de følger drømmen din, og lykkes i det de gjør.

  Klem fra Siv

  SvarSlett
 19. ..ååå, skjønner godt dette må være vanskelig. For en skjønning. Tror uansett hvor store de er, så er de "babyene" våre..

  Klem til deg. J.

  SvarSlett
 20. Helledussen, for en herlig gutt!;-)

  Skjønner deg så utrolig godt. Jeg gruer meg til det er min tur. Men det er som de "voksne" sier; man slutter aldri å være foreldre! Eller bekymre seg for dem...

  Håper du klarer å snu det triste til noe positivt: vær stolt over at han har klart seg så bra og at han vet hva han vil! Det er nok av triste skjebner der ute, ikke minst gutter som faller av både skolegang og arbeid..

  Takk for alle koselige kommentarer hos meg..jeg er håpløs dårlig å svare! Håper du blir med på min Giveaway imorgen! ;-)

  Stor klem fra Cecilie :-)

  SvarSlett
 21. Nydelig barnebilde. Du verden hvor fort tiden går, de små er plutselig store og skal klare seg i den store verden alene. Høres ut som en flott gutt som vet hva han vil! Tenk så herlig det blir når han kommer hjem til påske :0) *Stor-stryke-over-kinnet-Klem* -Kamilla-

  SvarSlett
 22. Tack för kommentaren hos mej! Förstår att du kommer att sakna din son mycket..tiden går fort..Klem//Eva

  SvarSlett
 23. Skjønner godt du kommer til å savne han, men tiden går heldigvis fort:-) Tusen takk for hyggelig hilsen -kjempefin blogg du har! Har lagt meg til som følger:-)

  SvarSlett
 24. Hei! Takk for hyggjeleg besøk, og gode ord! :) Vart nesten litt sentimental her, når eg leste om guten din. Forstår at det er frykteleg å gje slepp på dei ein har passa så godt på heile livet! Men dokke får kose dokke masse i påska!

  Ynskjer deg ein vakker torsdag!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin