mandag 9. november 2009

BLOGGETREFF


I helgen var vi på bloggetreff på Askøy. Stedet var den nye butikken Ofelia som mor og datter har startet sammen. Du finner den her http://butikkofelia.blogspot.com/ og den er absolutt verdt et besøk. De har nettbutikk også.


Desverre var jeg en av de som glemte fotoapparatet hjemme. På blogglisten min finner du flere som har flotte bilder fra dagen.


Det var en nydelig butikk med masse flotte ting og klær.  Vertskapet hadde laget deilig mat og vi hadde det kjempekoselig.


Jeg ble full av inspirasjon og på søndag gikk jeg ut i hagen og klippet masse bjørkegreiner  som jeg viklet sammen. Det ble fire hjertekranser og to runde. Den ene er allerede kommet på døren. Den blir nok litt mer julete pyntet til jul.


Dette vinduet og to til har jeg hatt stående i kjelleren veldig lenge. Det er et av vinduene i huset som ble skiftet ut for seks år siden. Jeg har tatt vare på de fordi jeg syntes de var så fine. Nå har det ene kommet inn i huset og venter på å pryde en vegg eller noe sånt. Er det noen der ute som har lyst til å gi meg noen ideer til hva jeg kan gjøre med det så er det bare å komme med det. Jeg blir dypt takknemlig for alle forslag :)

KLEM, TRUDE :)

21 kommentarer:

 1. Heia=)!
  Ja, takk for sist! Veldig koselig å hilse på deg, det var et kjempe flott bloggtreff! Har lagt deg til i listen min og jeg kommer snart tilbake=)! Kjempe koslig blogg du har og nydelige bilder du deler!

  En god uke til deg fra meg=)!

  SvarSlett
 2. Må si jeg er veldig misunnelig på dere som har vært på bloggtreffet. Det ble istedenfor 13.5 timer på jobb for meg ..

  Det blir vel kanskje flere muligheter, forstår det slik at det var helt topp :)

  Ønsker deg en fiiin uke !
  Klem, Nostalgia

  SvarSlett
 3. Så fint hjerte du har laget ;o)
  Gøy å få litt inspirasjon, jeg kjente også at treffet på lørdag gav meg energi..

  Jeg så noen som hadde laget et slik gammel vindu om til ramme for bilder... Mulig var det et litt mindre vindu, men det var utrolig fint!

  Klem J.

  SvarSlett
 4. Selv takk for en koselig ettermiddag hos Ofelia:) Det var veldig overraskende,men veldig kjekt å treffe deg her i bloggia land, Trude:)Kikk innom Magny og Kerstin(mitt hvit hus),de er en ener innen gjenbruk av vinduer og andre "gamle" ting:)
  Du finner de på min bloggliste!! Flott bjørke hjerter du har laget:)Jeg laget mange i fjor å ga vekk til mine gode venninner/kollega og min søster.Mine hjerter er litt anderledes,enn dine,jeg binder de sammen nede i midten!!Laget et i går til en venninne ,som jeg skal til på fredagskveld, en kjekk vertinne gave å ta med,ikke sant!!Håperhun liker det:)!!
  ha en fin uke!
  Vi blogges!
  Klem Linda

  SvarSlett
 5. Hei ja, flotte hjerter du har laget da:)

  Har også sett gammelt vindu bli til fotoramme.. lekkert,- evnt bytte ut noen av glassene til speil? Kommer ikke på no mer jeg,- kl nærmerer seg 05.30 og jeg er trøtt.. gjesp skal bli deilig å komme seg hjem etter jobb og legge seg;) Ha en fin tirsdag da!
  Klem anita

  SvarSlett
 6. Heisan Trude... så fine hjerter du har laget...

  De kan brukes til så mye ..både ute og inne... gaver ...og man kan pynte de med andre ting igjen...

  Og for noen skjønne vinduer du har ... elsker slike.. masse du kan bruke de til.. alt fra å bruke de til et skap ... eller man kan bare ha de slik de er og pynte de med en stål tråd som man fester og kan henge små skjønn kort ol på..
  man kan bruke de som en bilde ramme .. kikk inn på NIB..

  Sikkert enda flere bruksområder også..
  jeg har noen gamle vinduer... de er det glass i.. og jeg tar ikke ut de..men vet noen har brukt hønsenetting i rutene også..

  Masse lykke til *klem Kerstin

  SvarSlett
 7. Hei på deg.
  Så koselige hjerter du har laget! Jeg laget en del i fjor, og det vil nok bli noen i år også.
  Å, så heldig du er som har gamle vinduer. Var akkurat inne på NIB sin side, her hadde noen brukt denne type vindu til rammer. Har også sett at noen bruker de til speil, eller bare som de er. Lykke til.

  SvarSlett
 8. Hei, takk for koselig kommentar:)

  For en liten skatt du har i de vinduene..
  Nå er ikke jeg noe geni i å lage stilleben, men jeg tror jeg ville hatt litt koselig pynt(sånt som dere "proffer" liker), og gjerne noen kjære bilder. Her er det jo enkelt å bytte ut bilder ol. Tror bare jeg hadde skrapet vekk evt. flassende maling og latt den være slitt og god:)

  Men du får sikkert mange spenndende råd fra de proffe:))

  Ha en flott dag, hilsen Mariann og hundene:)

  SvarSlett
 9. Hei Trude!
  Flotte hjertekranser du har laget.
  Vinduene var jo helt supre. God ide det med å lage ramme.
  Ha en fin dag. Vi snakkes!

  Klem Tove

  SvarSlett
 10. Nydelige hjerter! Så for meg en sånn krans nydelig pyntet til jul :0) Herlig når du deler litt av din inspirasjon med oss andre. *Klem*
  -Kamilla-

  SvarSlett
 11. Så flotte hjerter du har laget, de var råfin:)) Bruker du ståltråd eller hva? Vinduet hadde latt være som det er, for det var vakkert!! Eventuellt bytte ut glassene med speil. Men helt klart fint som det var. Heng det på veggen:))
  Har sett blogginnlegg fra treffet...dånedimpen sier jeg bare...
  Ha en flott kveld og klem fra meg:)
  ps..det er ikke ufarlig å henge bak en hund slik nei...

  SvarSlett
 12. Hejsan
  Vad roligt att hitta till Din blogg. Du har gjort väldigt fina björkris hjärtan.
  Klem på Dig
  Kicki

  SvarSlett
 13. Takk, Trude.
  Håper det blir bedre kvalitet nå!
  Ser du har fått visitormap! Artig, ikke sant?
  Ha en fortsatt fin dag!

  Klem Tove

  SvarSlett
 14. De bjørkerishjertene var kule! Sånne skal jeg også lage! Kos og klem fra meg i høstmørket i Trøndelag he he.. Nå er det ikke lenge til sola snur:-)

  SvarSlett
 15. Hei og takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Så fine bjørkekranser du har laga. Ang. gamle vinduer så er jo de så fine og kan jo brukes til så mangt, lage skap av de, ramme, bare henge på veggen til pynt, være ein slags rom avdeler ( det såg eg på ein svensk blogg for ei stund siden ) eller henge det opp i vinduet ( det har eg gjort med mitt gamle vindu og blei fornøyd med det. Det er et innlegg på bloggen min om det, laget i høst). Ha ein god dag, nå er kl. 07 og eg må gå til jobb !!

  SvarSlett
 16. Det vinduet var kjemepfint!
  ser du har fått mange gode råd allerede :-)
  Ha en fin dag i solen!

  SvarSlett
 17. Heisann og takk for sist ja :) Kjempekoselig å treffe deg på bloggtreffet oxo :) Sååå fint hus du har og for en utsikt! :)

  Jeg har prøvd meg på en sånn hjertekrans jeg oxo, men den ble ikke like fin som din! Noe hemmelig triks? ;) Og så er jeg bare kjempemisunnelig på deg for de gamle vinduene!! Vet ikke helt hva jeg skulle brukt de til, men du finner nok sikkert på noe gøy med de :) Gleder meg uansett til å se :)

  Ha en finfin kveld videre!
  Klem Anne

  SvarSlett
 18. Alltid koselig med blogg treff.
  Jeg har funnet ut at de blogg treffene med 5-10 personer passer meg best...da blir jeg kjent med hver enkelt.

  Jeg har truffet noen bloggdamer opp igjennom årene og noen tror jeg jeg vil ha kontakt med for alltid...uansett.:-)
  Nyydelige kranser du har laget.

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 19. Så fine kranser du har laget! Det skal jammen jeg også forsøke når jeg skal på hytta nå i helga! Ha en fin helg! Og tusen, tusen takk for alle de koselige kommentarene du har lagt igjen i matbloggen min!

  Trine ;)

  SvarSlett
 20. Så koselig med bloggtreff! Også så flotte hjerter du har laget. God helg.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin