fredag 16. september 2011

MILDE MATHILDE
OG DRILLPIKENE


Disse to herlig sprø damene har startet sin egen bedrift i en løe utenfor Trondheim. De kaller det et livsstilskonsept og det inneholder klesbutikk, kafè, treningsstudio mm.
Jeg har nettopp besøkt de i Trondheim.


Midt i oppussing her hjemme ble det bestemt at jeg skulle til Trondheim og besøke Milde Mathilde og Drillpikene. Oppussingen ble lagt litt på hyllen og jeg dro avgårde med "første" fly. Grunnen til dette besøket er at de vurderer å starte opp i Bergen og i den forbindelse kom jeg inn på banen.


Jeg var der en uke og fikk bli kjent med de to innehaverne Kristin og Heidi. To helkjønne damer som lever ut sine drømmer for fullt. Bildene dere ser er fra butikken og som dere ser bugner det av lekkre saker og masse masse flotte klær. Her finner du merker som Cream, StTropez, Green Gate, Pipp mm. Jeg fikk ikke tatt bilder av kjeller etasjen som bugner av klær fra Maggie Vonka, Morami, Gustav, Yaya og mange fler.


Jeg begynte å jobbe med en gang jeg kom og fikk dermed litt innblikk i hvilke varer de hadde. Salget gikk så det suste. For en suksess bedrift. Her strømmet kundene gjevnt og trutt inn i butikken og med salg på sommerklær var det mange som gikk ut med gode kupp i posene.De som jobbet der var en godt sammensatt gjeng som så ut til å storkose seg på jobben. Det var ikke rart for sammen med en så kjekk gjeng storkoste jeg meg jeg også.


 I et lokale ved siden av butikken er det plass til trening og konferanser. Herfra høres glade rytmer fra Zumbamusikken som spilles under treningstimene. Kristin og Heidi er selv instruktører både på Zumba og Joga og har også salg av Zumba klær i butikken og på nett.


I den koselige kafeèn står Ingrid og lager de herligste retter. Kremet kyllingpasta, kyllingsalat og tomatsuppe er noe av det som serveres.


Kafeèn er innredet med glade farger og man blir i godt humør av å være her.


Jeg klarte selvsagt ikke å reise hjem uten å ta med meg noen av godbitene herfra. Det ble mest klær denne gangen, men her i taket henger en drøm jeg håper å få hjem en dag. Denne nydelige lysekronen i lilla er fra Bloominville og henger over bordene i kafeen


Tenk å sitte her med gode venninner, god mat og bare kose seg glugg ihjel.

Her er noen fra staben som jobber på Milde Mathilde.


Kristin og Wenche


Tonje


Morten, Laila og Linda

Jeg takker for en super uke hos dere og krysser fingrene for videre sammarbeid.

Og til dere som har mulighet til å besøke de er det bare å ta turen innom på Saksvik utenfor Trondheim eller besøke de på bloggen deres HER.

I helgen skal jeg selge Zumba klær på Os utenfor Bergen. HER kan du se nettsiden for Zumba fitness klærene som kan kjøpes på nett.

Ønsker dere alle en
GOD HELG

Klem fra
Trude :)7 kommentarer:

 1. WOW!

  Dette er et sted jeg definitivt vil besøke når jeg kommer til de trakter av landet, og gjett om jeg kunne tenkt meg å jobbe et slikt sted!!!

  Det oser sjarm, kreativitet og livsglede!

  Takk for titten!

  Lykkeliten

  SvarSlett
 2. Hei Trude, hyggelig å lese om Milde Mathilde og Drillpikene. Lykke til med dine prosjekter! Det er sikkert marked for noe slikt i Bergen også. Inger

  SvarSlett
 3. Masse fint her, Trude!
  Lykke til!!!
  Håper at du viser noe av det du har kjøpt:)

  Ønsker deg en fin helg:)
  Klem Tove

  SvarSlett
 4. Å for et herlig sted,,,i slike butikker`kafeer storkoser jeg meg,,,,lykke til med Bergensfilialen,
  God helg.
  Anne

  SvarSlett
 5. Oj!!! SÅ spennende=)!!! For en flott konsept!! Butikken ser så lekker ut=). Lykke til med sammarbeidet!!

  Ha en herrlig helg og kos deg masse!
  Klemmer!

  SvarSlett
 6. Så moro Trude! Ja jeg er enig med deg, det ser fantastisk moro ut! Så mye artig slått sammen til en hyggelig opplevelse! Håper det prosjektet går i boks for deg - synes nå det hadde vært sveisent fint!!
  Ble nå inspirert av alle de fine bildene - ønsker både deg og de driftige i Trondheim lykke til!!
  Varm klem fra lokki

  SvarSlett
 7. en skikkelig sjarmerende butikk :-) Blir spennende å se om du starter opp du også :-D Du skulle sagt fra at du skulle dit, så hadde jeg kjørt meg en tur :-))

  Ha det godt - klem Siv

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin