mandag 22. august 2011

UKESTART

I dag er det mandag 22 august. Det er utrolig hvor fort tiden flyr. Synes det nettopp var begynnelsen på sommeren og vi så frem til sol og varme. Nå er det verken sol eller varme, ikke her hos oss i allefall.


August betyr at vi er kommet til sensommeren og nå er vi så sent på sommeren at vi faktisk nærmer oss slutten av måneden. 22 august og første skoledag for veldig mange små barn. Hverdagen er begynt igjen for de større barna også. Datteren min gledet seg ikke til å begynne i tiende klasse. Hun var litt nervøs fordi dette er et år som betyr mye for videre valg av skole. Hun følte det som et press stakkars. Men, hun klarer seg nok fint for hun er en flink jente.


Jeg har ikke begynt igjen noen sted, men er midt imellom ferdig utdannelse og jobbsøk. Føler meg litt i ingenmannsland akkurat nå. Jeg har litt blandete følelser av skrekkblandet fryd.


Noen ganger hadde det vært veldig fint å kunnet se inn i fremtiden. Hvis jeg så at jeg fikk en god jobb som jeg trives i der fremme, kunne jeg kost meg med tanken og fått gjort masse her hjemme før jeg skulle begynne. Skulle det være negativt det jeg så kunne jeg jo bare skiftet retning og gjort noe annet. Ja, det hadde vært noe det :)


Nå er det selvsagt ikke sånn, men i denne "ventetiden" har jeg tenkt å får gjort litt her hjemme likevel. Min datter skal få nytt rom på loftet. Dette er et stort prosjekt så det er bare å komme igang. Forhåpentligevis blir jeg ferdig før jeg skal ut i jobb.


Så, mens jeg venter på at energien skal boble har jeg laget meg en slags ranke som jeg har hengt opp på badet. Jeg hadde en bukett med roser som var begynt å visne. Så gikk jeg ut og plukket noen fine strå. Jeg har så knytt roser og strå om en annen på en litt tykk tråd. Nå henger den i hjørne og speiler seg i speilet på veggen. En fin og enkel dekorasjon.

God ukestart til dere der ute.
Tusen takk for alle de fine kommentarene dere legger fra dere her hos meg. Hver og en varmer :)

Klem fra
Trude :)


8 kommentarer:

 1. Trude!

  Det er nok mange som har hatt en spennende dag i dag.
  Frk Fryd hadde sin første dag i syvende klasse...siste året for henne også, før en ny epoke setter inn.

  Jeg ble sååååå glad for kommentaren din hos meg. Takk for så flotte ord Trude. Du gjør meg gla'!!
  Sett i gang med å lese bøker! Come on!!!! ;)
  Det er så gøy når man begynner å skjønne litt hva man driver med nemlig, da kan man lage bilder akkurat slik man ser de for seg!
  Jeg har lest litt fotobøker jeg og, men har ikke tålmovdighet til å lese tekniske fakta... derfor var det veldig greit å få litt kursing fra en fotograf. Det finnes også mange flotte nettsider jeg har hentet masse inspirerende tips! Si i fra hvis du vil ha en link eller to...

  Lykke til med loftprosjekt...kan tenke meg du får nok å gjøre! ;) Gøy med sånne prosjekter....i alle fall når man er ferdig..hehe!

  Stor klem fra meg!

  SvarSlett
 2. Du har spennende tider skjønner jeg:)
  Jeg er glad hverdagene er her igjen. Høsten har jeg ikke noe imot, skarp, frisk høstluft er godt:)
  Loftsprosjektet blir spennende, lykke til:)
  Ha en fortsatt fin mandag, klem fra meg:)

  SvarSlett
 3. Ja, det hadde vært fint å kunne se inn i fremtiden en gang i blant :-) Det blir nok bra skal du se :-D

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett
 4. En kjempefin dekorasjon :o)
  spennende tider for deg nå skjønn er jeg...ønsker deg lykke til med jobbsøking !

  ha en fin uke Trude

  SvarSlett
 5. Spennede dager for deg.... Godt å få hverdag igjen synes jeg, selv om høsten kom vel fort ja.

  Flott og enkel dekorasjon.

  Fin tirsdag til deg, klem.

  SvarSlett
 6. Blanke ark er alltid spennende og man blir litt nervøs for at resultatet ikke blir som man ønsker når man begynner å farge det; men til slutt blir det alltid det:O)
  Ha gode dager framover, her skinner sola, men høsten ligger i lufta...og det liker dessverre ikke jeg;) klem fra meg;)

  SvarSlett
 7. Så spennende å være ferdig utdannet og skal ut å søke jobb! :) Har selv gått på BI for noen år tilbake, men har ikke jobbet egentlig med det jeg er utdannet innenfor. Nå derimot, er jeg klar for å prøve noe nytt! :) Så etter at jeg er ferdig med permisjonen, så er det ut å søke jobb :) Jeg grugleder meg litt til det, men tror det skal bli gøy å gjøre noe annet og finne nye sider ved meg selv :) Lykke til med jobbsøkingen vertfall! Jeg er sikker på at du finner en jobb du vil trives med. Uansett, kan du alltids bytte jobb om du ikke trives. Du har en spennende tid i vente :)

  Klem Anne

  SvarSlett
 8. Elsker høsten jeg,den pleier
  å være bedre enn sommeren her
  hvor jeg bor. :) Håper du får
  den jobben du måtte ønske,som
  regel så ordner alt seg til
  det beste,spesielt for snille
  jenter. :)) Veldig søt ranke
  du har laget.
  Klem Mette.

  SvarSlett

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin